Miro

Lisätty sivulle: 2008-05-06

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Miro
17.11.2008 HETA JA MIRO MUUTTIVAT YHDESSÄ OMAAN KOTIIN

****

11/2008 Hetalla ja Mirolla menee hyvin uudessa kodissa! Lisätty uusia kuvia kaksikosta.

****

LEIKATTU UROS, noin 10kk (syyskuussa 2008)/Vantaalla

21.9.2008 Miro ja Miron haaremi:) Miro on saanut kaverit tyttökissalaumasta Henn, Heta, Hilda ja Hannah. Tänään tyttölauman koko pieneni vähän sillä Hilda ja Henni siirtyivät toiseen hoitopaikkaan Turkuun, sillä jostain syystä pääkaupunkiseudulla ei osata arvostaa kaunista raidallista kisua tarpeeksi ja tytöistä ei ollut tullut kyselyitä:( Miro kuitenkin tykkää pentujen seurasta ja olisikin aivan ihanaa jos se pääsisi omaan kotiin joko Hannahin tai Hetan kanssa. Kuten kuvastakin näkyy, kaksin aina kaunihimpi, Miro on täysin rinnoin nauttinut uniseurasta! Olisi aivan ihana juttu jos Miro pääsisi omaan kotiin joko Hetan tai Hannahin kanssa, sillä se selvästi nauttii kissaseurasta kunhan sitä ei kukaan kiusaa.

31.7.2008 Miro on muuttanut “omaan yksiöön” meidän työhuoneeseen, sillä sen kesäasunto parvekkeella jouduttiin poistamaan parvekeremontin tieltä. Miro on myös ymmärtänyt että sängystä ei tarvitse joka kerta hypätä pois kun yritän käydä sitä silittelämässä, välillä toki täytyy säikähtään nopeita liikkeitä, mutta silittelystä ja leuan alta paijaamisesta tämä nuori kollipoika tykkää, viime aikoina on jopa vähän opittu kehräämään:) Miro viihtyisi varmasti hyvin jonkun mukavan kissan kaverina tai vaikka ihan ainonakin silmäteränä rauhallisessa kodissa.

16.7.2008 Miro kävi toissapäivänä eläinlääkärissä kastroitavana ja tehosterokotuksilla. Nyt tämä poika on kaikin puolin valmis pakkaus omaan kotiin. Miro on toipumassa eläinlääkärireissuta meidän makuuhuoneessa, sillä vanhan kolliherran mielestä Miro ei enää ollutkaan niin kiva kun siitä oli tullut jo iso poika. Normaalisti Miron lempipaikka on lasitetulla parvekkeella josta se on ominut itselleen hienon oman mökin upealla näköalalla:)

7.7.2008 Lisätty uusia kuvia.

3.7.2008 Pikkuinen hurmuriherra Miro laulaa kosiolauluja meidän tyttökissoille niin että naurattaa:) Miro on reipastunut huimasti kun pääsi tutustumaan meidän omiin kissoihin ja koiriin. Viikonloppuna tämä entinen arkajalka yllätti minut ja tuli melkein varastamaan juusot voileipäkeksin päältä! Toki vielä välillä täytyy säikkyä jos tapahtuu uusia yllättäviä asioita, mutta muuten tämä hurmuri nauttii silityksistä kun on silitysten aika ja päiväunista kun on päiväuniaika. Miro on niin avoin ja leppoisa luonne että tullee toimeen melkein minkälaisen kissan kanssa tahansa. Meidänkin vanha kolliherra (joka vihaa muita kolleja) on sulattanut Miron hyvin laumaan, vaikka toki Mirolle on etsinnässä se ihan oma lauma jossa olisi mieluusti joku mukava kissakaveri.

20.5.2008 Miron tuki ja turva Mymmeli-sisko lähti eilen omaan kotiin, mutta eiköhän se oma koti löydy pian myös komealle Mirollekin:)

6.5.2008 Miro, tuo komea pikkumies odottaa omaan kotiin pääsyä. Miro ja Mymmeli lienevät sisaruksia.

Kertomus: 5-6kk uros/ Erittäin komea pikkukolli- suklaaruskea hopeasävyinen silkkinen turkki! Hiljainen ja luottavainen, superystävällinen ja rakastava.
Ihana lemmikki!

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.