Mirka

14.03.2018

Alkuperä: Suomi

Mirka on nuori kissaneiti, joka nauttii tuttujen ihmisten rapsutuksista ja huomiosta.

 

Emme ota tällä hetkellä enää kyselyitä Mirkasta.

12.12.2021

Mirka on 3-vuotias naaraskissa, joka on alkujaan navettakissan pentu. Tuosta pentuajasta lähtien Mirkalla on ollut koti vanhemman ihmisen seurana, josta se siirtyi nyt Rekuille kodinvaihtajaksi. Oman tutun ihmisen seurassa Mirka on seurallinen. Se nauttii silityksistä ja pyörähtää lattialle kierimään masuaan esitellen. Mirka hakee itsekin huomiota välillä naukaisemalla ja vastaa varmasti, jos sille jutellaan. Mirkaa saa nostella ja syliinkin se on itse kiivennyt muutaman kerran vähäksi aikaa pyörimään, mutta ei viihdy siinä pidempiä aikoja. Edellisessä kodissa Mirka hakeutui sängylle viereen nukkumaan usein. Vieraiden aikana Mirka on sen sijaan ujo ja viihtyy silloin omissa oloissaan.

 

Mirkan tiedettiin ennestäänkin olevan tarkka siitä mitä syö, mutta muutama kuiva- ja märkäruokamerkki on kuitenkin alkanut kelpaamaan ensimmäisten sijaiskotissa vietettyjen viikkojen jälkeen. Raakaruoka puolestaan ei ole vielä maistunut. Mirkan lääkintää on kokeiltu matolääkkeen muodossa ja se on sujunut, vaikka neiti ei sylissä pidempiä aikoja viihdykään. Kuljetusboksi on myös paikka, mistä Mirka ei pidä alkuunkaan, vaikka neidin sinne saakin nostettua suhteellisen helposti. Kaiken kaikkiaan Mirka on siisti tyttö ja on toimittanut kaikki asiansa hiekkalaatikkoon alusta asti.

 

Mirka viihtyi entisessä kodissaan parvekkeella, vaikka moni jännittävä asia saikin sen helposti livahtamaan takaisin turvallisiin sisätiloihin. Se nauttisi varmasti, jos sillä olisi uudessakin kodissa lasitettu parveke tai ulkoilutarha. Mirka on tottunut elämään ainoana kissana. Sijaiskodissa Mirka on päässyt tutustumaan muihin kissoihin vain pikaisesti, mutta varsinaisesta yhteiselosta muiden kissojen kanssa ei ole kokemusta. Mirka sopisi jatkossakin ainoaksi kissaksi tai rauhallisen kissakaverin seuraksi. Pienten lasten perheeseen Mirka ei sen sijaan sovellu.