Mirjami

Lisätty sivulle: 2008-06-13

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Mirjami
22.8.2008 MIRJAMI MUUTTI OMAAN KOTIIN TURKUUN

****

LEIKATTU NAARAS, noin (3v kesällä 2008)

13.8.2008 Missä kaikki persialaisista tykkäävät ihmiset luuraa? Eihän nuo kuvat kovin edustavia ole, mutta uusia on tulossa kunhan niitä saadaan:)

13.6.2008 Kovia kokenut Mirjami aloittaa kodin etsinnän perjantaina 13 päivä. Toivottavasti Mirjamin onni tästä kääntyy ja sille löytyy pian oma rakasta koti.

Kertomus Tallinnasta:
“Noin 2-3v sitruunasilmäinen perssialais-kissarouva löydetty pahassa kunnossa: ollut nälässä ja kuivunut (painoi alle 2kg), turkki kauheassa kunnossa, häntä ahoin vammautunut-purettu tai revitty, ei jaksanut eikä halunnut edes syödääkän.

Mutta ei hätää, muutama päivä tiputuksessa ja elämänhalu palasi. Häntä sai paljaksi ajettu, haavat puhdistettu ja ommeltu- nyt on kaulas päässä. Selvisi että kissa on steriloidu ja sillä taisi olla huolitseva perhe- ties mitä tapahtui ja miten se osoittautui katulle. Turkki kammattiin- kampaamista ja harjaamista rouva ei siedä, röhisee erikoisella matalalla äänellä ja lyö käpällä.

Turkki on silkkipehmoinen, kaulus ja pöksyt- hopeasavuiset. Itsepäinen ja kopeilla on tämä rouva olevinaan- siniverinen, mitäs tiet! Mutta se osaa olla hellä ja ystävällinen, tykkää silityksistä ja rapsutuksista, tulee syliin ja kehrää, antaa suukon mutta yhtäkkiä se suuttuu, katsoo silmiin ja hyppää pois, ja vielä sanookin jotain iljettävä. Pian se tulee takaisin, nousee seisomaan takakäpälöille- ottakaa jopa minua syliin. Rouvalla on oma arvokkus ja tahto, jota kunnioittamalla saa varmasti ihanan kissatoverin.”

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös fel ja fiv -testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.