Miriska

Lisätty sivulle: 2016-11-28

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Miriska
17.12.2016 Miriska sai kodin Helsingistä NuuNuun kaverina.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

1.3.2017 Miriska kasvaa huimaa vauhtia! Se on jo melkeinpä kaverinsa NuuNuun kokoinen ja kasvaa varmasti isommaksi, NuuNuu kun on aikuiseksi kissaksi jäänyt hyvin siroksi. Kaikki on mennyt oikein hyvin, alun pakollisen reviiritaistelun jälkeen kissat ovat hyviä kavereita, nukkuvat ja syövät yhdessä ja pesevät toisiaan. Ja tietysti painivat. :) Miriska on tosi reipas ja utelias, toki välillä vahinkoja sattuu kun vauhtia on liikaa, mutta muuten oikein kiltti. Ei nirsoile ruuan kanssa ja on oikea kehruukone, hakeutuu usein viereen tai mahan päälle nukkumaan. Lavuaari on aika suosittu paikka, Miriskalla on hauska tapata seurata minua aamuisin vessaan ja lavuaarissa on sitten kiva hengailla seurana. Hyvin menee siis täällä! Kiitos teille.

***

Leikattu naaraspentu, synt. 09/2016, kotihoidossa Vantaalla.

28.11.2016 Miriska on pehmeäturkkinen ja suloinen tyttökissa, joka saapui Rekku Rescuen hoitoon veljensä Murriton kanssa. Aluksi Miriska oli arka, mutta melko pian hoitopaikkaan saavuttuaan se huomasi, miten mukavaa silittely ja rapsuttelu on. Miriska kehräilee tyytyväisenä, kun häntä huomioidaan silityksin. Välillä Miriska vielä hieman kavahtaa kättä, varsinkin seisova ihminen on vielä vähän jännittävä. Miriska tulee kuitenkin heti esiin jopa vieraiden seurassa, kunhan ottaa esiin sen lempilelun, sulkahuiskan. Sen kanssa Miriska jaksaa leikkiä itsensä melkeen pyörryksiin saakka. Mielellään pikkuinen myös painii veljensä Murriton kanssa.

Miriska etsii kotia yhdessä veljänsä Murriton kanssa tai reippaan ja ystävällisen tyttökissan kaverina. Pienten lasten perheeseen Miriska ei sovi.

Miriska ja Murrito ovat tulleet Rekku Rescuen kotihoitopaikkaan löytöeläintalosta Etelä-Savosta lokakuun lopussa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.