Mirio

31.7.2023 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

11.11.2023 Mirio muutti omaan kotiin kahden kissan kaveriksi.

***

Vauhdikas ja kujeileva Mirio tulee luovutusikään viikolla 45. Miriolta jos kysytään, uuden kodin vaatimuksiin kuuluu pallorata ja paljon paikkoja kiipeillä. Hän keksii kyllä luvattomatkin kiipeilypaikat, jos sallittuja ei ole tarpeeksi.

24.10.2023

Mirio, Tamaki ja Nejire ovat kissanpentukolmikko, jotka saapuivat rekkujen sijaiskotiin noin neljän viikon iässä emonsa kanssa. Emo oli ehtinyt synnyttää lapsensa ulos, mutta perhe onneksi löydettiin pian ja saatiin sisälle kasvamaan. Emo onkin hoitanut lapsiaan mallikkaasti ja heistä on kasvanut reippaita kissakansalaisia, jotka viihdyttävät sijaiskodin etätyöpäiviä metkuillaan. He ovat suhtautuneet rohkeasti myös sijaiskodin vieraisiin, eikä edes vieraileva ihmistaapero ole pelottanut heitä. Koiria kolmikko ei ole vielä tavannut.

Mirio on pentueen isoin ja luonteeltaankin vähän toisia pomottava. Mirio on mukana siellä missä tapahtuu, auttaen niin sijaiskodin hoitajaa askareissa kuin sisarusten keksiessä jotain uutta puuhailtavaa. Mirio on myös emon (ja toisinaan ihmisen) kylkimyyry, joka on ihan herttainenkin halutessaan.

Mirio etsii kotia, jossa on sille leikkisä nuori kolli kaveriksi, joka ei hätkähdä rajuja painiliikkeitä tai yli-innokasta leikkimistä.  Mirio voisi muuttaa yhteiseen kotiin myös veljensä Tamakin kanssa, mutta veljen kodinetsintä viivästyy terveysongelmien selvittämisen vuoksi.

Miriota ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaana ulkoilevaksi.