Miranda (nyk. Triinu)

Lisätty sivulle: 2007-08-24

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Miranda (nyk. Triinu)
30.11.2008 Miranda ja Marbella saivat yhteisen kodin.

***

Kuulumisia kodista:

12.12.2008 Hei Rekut! Tässä päivitystä kaksi viikkoa sitten meille saapuneista kissoista Mirandasta ja Marbellasta, jotka nyt uudessa kodissa olemme ristineet virolaisen nimipäiväkalenterin mukaan Triinuksi ja Meeviksi! Tytöt lähtivät liikkeelle pari päivää kirjahyllyn takana vietettyään ja nyt jo aika uteliaana tutkivat uusia kaappeja ja mukavia nurkkia. Jo viikon oleskelun jälkeen Meevi tunsi olonsa niin kotoisaksi että se rohkaistui ja tuli puskemaan, nyt se istuu jo sylissäkin kehräten. Triinu ei vielä ole uskaltautunut lähelle, vaikka sehän se juuri edellisessä kodissa oli ollut se sosiaalisempi siskoksista! Tytöt löysivät heti hiekkalaatikot ja syövätkin jo enemmän. Iltaisin alkaa aina leikit ja kummatkin juoksevat kulkuset helisten ympäri kämppää. Ihania ja killtejä tyttöjä kummatkin! Jenni

****

LEIKATTU NAARAS, noin 1v 4kk (elokuussa 2007)/Espoossa

1.8.2008 Miranda ja Marbella kävivät eläinlääkärissä rokotuksilla ja steriloitavana.

14.2.2008 Lisätty uusia kuvia.

8.1.2008 Kuulumisia Kallen, Mirandan ja Marbellan hoitopaikasta:
“Tytöt on täällä ihan paita ja peppu Kalle no Kalle on lötkökissa;)
Otat Kallen syliin niin jätkä heittäytyy veltoksi! Oiva näyttelyyn, poseeraa itse ja roikkuukin samalla tavoin kun kissanäyttelyissä esitettynä:)

Tytöt kyllä ehottomasti samaan kotiin, eivät varmaan osaa olla ilman toista. Sylissäkin Marbella tulee useimmiten ensin ja Miranda perässä. Miranda on edistynyt mutta nopeet käden liikkeet tai suoraan kohti katsominen saa aikaan joskus todella harvoin tosin säpsähdyksen ja takapakkia varmaan tulis jos Marbella lähtis. Tänään aamulla kaffenjuonnin lomassa tulivat taas molemmat syliin:) tosin mein herkkä hetki kestikin lähes kaksi tuntia kunnes Kalle päätti että nyt on mun vuoro. Tytöt otti hatkat samantien ja Kalle röhnötti vaikka missä asennossa ja sen hurinan kovuus on sanoin kuvaamaton.”

6.1.2008 “Miranda on reipastunut ihan hirmuusti, nytkin kun olivat Kallea ja Villeä katsomassa niin Miranda yllätti ja tuli katselemaan ihan viereen että ketäs nää on olin todella yllättynt itsekin! Miranda myöskin on illalla Marbellan kanssa mun peittona kun kason tv:tä :) ”

1.12.2007 Kuulumisia: Miranda on joukon arin eli säikkyy helposti mutta silti antaa koskea ja hoitaa itseään. Leikkii kuitenkin rajustikin saalistamista ja hypyt ovat todella komean korkeita. Miranda ja Marbella seurailevat toisiaan ja nukkuvat vieretysten yhä edelleen, joten olisi mukavaa jos tytöt pääsevät yhteiseen kotiin.

11.11.2007 Kalle, Ville, Miranda ja Marbella ovat siirtyneet yhteiseen hoitopaikkaan odottamaan omaan kotiin pääsyä. Mirabella ja Marbella arempia (ainakin vielä), mutta pojat Ville ja Kalle jo meinaavat että saiskos jo laajentaa elinpiiriä ja leikkialuetta :)

Kuulumisia/Espoossa 11.11.2007: Miranda tuli ulos kopasta ja hyvin varoen katsoi paikan ja asettui liki Villeä katselemaan kun touhusin. Kokeili leluakin mutta matka varmasti väsyttää joten lisää kun olemme tutustuneet enemmän. Reipas ja utelias.

3.10.2007 Mustavalkoinset sisarukset Miranda ja Marbella odottavat edelleen oman kodin löytymistä ja leppoisia kissanpäiviä.

24.8.2007 Tytöt Miranda ja Marbella odottavat kovasti omaan rakastavaan kotiin pääsyä joko yhdessä tai erikseen. Kaksikko on valitettavan tavallisen näköinen ja Virosta tämä parivaljakko tuskin koskaan löytäisi kotia.

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös fel- ja fiv -testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.