Mio

Lisätty sivulle: 2014-12-03

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Mio
12.12.2014 Mio sai kodin Turusta toisen kissan kaverina.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

21.12.2014 Mion terveiset: “Jo automatka Helsingistä uuteen kotiini Turkuun sujui hyvin ja nukuinkin suurimman osan matkasta. Söin hyvin jo heti ensimmäisenä iltana ja vessakin löytyi heti helposti. Olen nukkunut ensimmäisestä yöstä lähtien palvelijoideni vieressä. Pikku hiljaa olen saanut tutustua myös isoveljeeni Misoon. Ensitapaaminen oli vähän jännittävä ja murisinkin peloissani minua paljon isommalle kissalle, mutta nyt olen huomannut, että Miso on mitä mainiointa seuraa! Tykkäämme leikkiä hippaa yhdessä ja välillä vähän painiakin. Juoksemme vuorotellen toistemme perässä enkä minä jää pienemmästä koostani huolimatta Misolle kakkoseksi. Riehakkaiden leikkien jälkeen pesemme toisiamme. Vietämme Mison kanssa jo ison osan päivästä yhdessä, mutta välillä rauhoitumme omissa tiloissamme myös yksiksemme. Olen sopeutunut uuteen kotiini hyvin ja automatkailukin on oikein mukavaa. Tuskin maltan odottaa joulua, jolloin pääsen tutkimaan metsältä tuoksuvaa joulukuusta ja rapisevia lahjapapereita! Tässä vielä minusta pari yhteiskuvaa Mison kanssa.”

***

Leikattu urospentu, n. 3kk. Kotihoidossa Helsingissä.

5.12.2014 Mio on touhukas pikkuvesseli, joka leikkii vimmatusti ja rakastaa kiipeilemistä. Hoitopaikassa onkin tullut tutkittua rohkeasti ja uteliaana joka kolkka perinpohjaisesti. Ihmisistä Mio pitää – varsinkin tietenkin niissä kiipeilystä! Se tulee joskus itsekin syliin, mutta kovin pitkään siinä ei malteta viihtyä, kun uudet seikkailut taas odottavat.

Mion hoitopaikassa on pieni kiltti koira, jonka kanssa se tulee hyvin juttuun. Uudelta kodilta poju toivoisi aktiivista kollipoikaa kaveriksi kiipeily- ja hippaleikkeihin. Pienet lapset vähän pelottavat Mioa, joten ihmisleikkikaverien olisi hyvä olla jo vähän isompia.

3.12.2014 Mio on reipas pikkukissa joka kaipaa jo kovasti omaan kotiin.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, tarvittaessa ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.