Minttu Mustanaamio

Lisätty sivulle: 2016-09-23

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Minttu Mustanaamio
30.11.2016 Minttu ja Lilja saivat yhteisen kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

7.12.2016 On viikko siitä kun Minttu ja Lilja muuttivat meille asumaan. Olemme pyrkineet ottamaan rauhallisesti ja olemme lähestyneet neitejä siihen tahtiin joka sopii heille. Pari ensimmäistä päivää tytöt viihtyivät enimmäkseen sohvan alla ja kömpivät esille illalla. Viikonlopun aikana olemme nähneet isoja harppauksia. Molemmat ovat huomattavasti enemmän esillä myös päivisin ja päästävät melko lähelle. Ruoka maistuu ja molemmat ovat erittäin leikkisiä. Minttu on toistaiseksi ollut rohkeampi ja uteliaampi kuin Lilja. Hän on jopa antanut meidän vähän silittää, mutta ilmoittaa kyllä kun riittää. Lilja on vielä melko varovainen, mutta kaikki aikanaan niin kauan kun jatkamme samaan malliin. Leikin kautta olemme onnistuneet saamaan neidit rentoutumaan ja viihtymään enemmän esillä. Kiitos vielä kerran Rekku Rescuelle että löysimme toisemme. <3

***

Leikattu naaraspentu, synt. 05/2016, kotihoidossa Helsingissä.

8.11.2016 Lisätty Mintulle uusia kuvia!

1.11.2016 Suloiset Minttu ja Lilja odottelevat vielä sitä ikiomaa kotiaan! Molemmat ovat reippaita tyttöjä. Minttu on kaksikosta uteliaampi ja oikea kehruukone.Tytöt ovat tottuneet kouluikäisiin lapsiin, joten ne voisivat sopia myös rauhalliseen lapsiperheeseenm mutta Minttu vähän käyttää hampaita ja kynsiä leikissä innostuessaan. Molemmat nukkuvat yöt jalkopäässä. Sylikissoja ne eivät kuitenkaan ole. Uudessa kodissa tulisi olla tyttökissa kaverina tai vaihtoehtoisesti tytöt voisivat muuttaa yhdessä uuteen kotiin.

23.9.2016 Minttu Mustanaamio ja Lilja Kaneli ovat Mikkelistä loukutettuja kissanpentuja, jotka saapuivat kotihoitoon Helsinkiin syyskuun alkupuolella.

Minttu on kaksikosta rohkeampi ja temperamenttisempi. Lilja kiltimpi ja arempi. Minttu pitää rapsuttelusta ja Liljakin on menossa mukana, mutta tarvitsee vielä totuttelua ihmiseen enemmän. Molemmat ovat hyvin leikkisiä ja telmivät mielellään keskenään. Kaksikko on kotihoitopaikassa tottuneet lapsiin, mutta arkuutensa vuoksi niitä ei suositella ihan pikkulapsiperheeseen. Minttu saattaa leikillään myös käyttää kynsiään. Molemmat vielä sähähtävät säikähtäessään. Uudessa kodissa tulee jatkaa kissojen kesytystyötä. Minttu ja Lija voisivat muuttaa yhdessä uuteen kotiin tai reippaan tyttökissan kaveriksi.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.