Minni

01.06.2015

Alkuperä: Suomi

1.5.2023 Minni muutti omaan loppuelämän kotiinsa.

***

Arka mutta lempeä Minni etsii rauhallista kotia.

9.4.2023

Minni saapui Rekku Rescuelle, sillä hän ei tullut toimeen edellisen kodin toisen kissan kanssa. Minni on säikky, ja piiloutuu usein sohvan alle tai sängylle peittojen väliin. Alkuvaihe sijaiskodissa oli haastava; Minni murisi ja sähisi mikäli häntä lähestyi. Tottuessaan uuteen ympäristöön hän on kuitenkin rentoutunut huomattavasti. Iltaisin Minni tulee syliin ja nauttii silityksistä.

Minni on perusterve kissa. Hänellä on hieman ylipainoa, mutta ei mitään mitä pieni leikkiminen ja kohtuullinen dietti ei ratkaisisi. Sijaiskotijakson aikana hänet on rokotettu ja hampaat on putsattu eläinlääkärissä. Edellisessä kodissa Minni sai lääkettä stressiin, mutta koska elämä sijaiskodissa on ollut rauhallisempaa, ei ole ollut tarvetta jatkaa lääkitystä.

Täydellinen uusi koti olisi seesteinen paikka, jossa Minni saisi olla ainut kissa. Olisi myös hyvä, ettei kodissa olisi pieniä lapsia, sillä levoton tunnelma saa kissan säikyksi. Pienen totuttelun jälkeen Minnistä tulee varmasti sosiaalinen ja lempeä uusi perheenjäsen. Uudessa kodissa tulee olla kokemusta aran kissan kanssa toimimisesta, sillä esimerkiksi Minnin saaminen kantokoppaan vaatii ihmiseltä varmoja otteita ja vankkaa kokemusta, sillä Minni ei mielellään astele koppaan.