Minni

Lisätty sivulle: 2012-01-03

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Minni
1.2.2013 MINNI HURMASI KOTIHOITAJANSA JA HOITOPAIKASTA TULI IKIOMA KOTI

****

LEIKATTU NAARAS, noin 2,5v. (elokuussa 2012), kotihoidossa Helsingissä

14.11.2012 Minni se edelleen odottelee omaa kotiaan. Minnin tulevat omat ihmiset ymmärtävät tämän herkän neidin ujouden, ja antavat Minnin tutustua omaan rauhalliseen tahtiinsa heihin. Minni tulee toimeen toisten kissojen kanssa, joten kiltti ja reipas kissakaveri voisi olla kodissa odottamassa.

12.8.2012 Minni kävi eläinlääkärissä rokotuksessa ja eläinlääkäri kovasti kehui Minniä ja sen kuntoa. Minni on jo täysin rentoutunut kotihoitajan kanssa, nukkuu vieressä ja tulee hakemaan silityksiä. Vieraitakin käydään jo varovasti moikkaamassa. Minni kaipaa rauhallista kotia, jossa saa elellä omaan tahtiinsa.

14.5.2012 Minni on jo hieman reipastunut hoitopaikassaan. Kotihoitajan korttipeleihin neiti osallistuu innolla ja pelikortit lennähtää vauhdikkaasti lattialle. Jaloissa kiehnätään jonkin verran ja muutenkin Minni hakeutuu enemmän kotihoitajan läheisyyteen. Vieraita Minni menee piiloon, mutta kun vieraat lähtevät, Minni valtaa taas kodin ja kotihoitajan itselleen.

Rauhallinen koti ilman lapsia ja muita eläimiä olisi Minnille se ihanteellisin vaihtoehto. Mistä sellainen tälle suloiselle neidille löytyisi?

31.3.2012 Minni saapui pääkaupunkiseudulle uuteen hoitopaikkaan, jossa ei ole muita eläimiä tai lapsia. Minni saa nyt rauhassa toipua muutoksesta ja totutella eloon rauhallisessa ympäristössä, jossa toivomme neidin oppivan rentoutumaan.

25.3.2012 Minni rakastaa Latsin märkäruokaa ja se toimittaa tarpeensa pirkan hiekkaan. Minnie protestoi omasta mielestään vääränlaista kallista eläinkaupan hiekkaa ja se syö hyvin huonosti muita ruokia kuin Latsia. Latsin märkäruoka mikrossa lämmitettynä saa Minnielle veden kielelle. Minnien olisi hyvä päästä rauhalliseen omaan kotiin jo pian. Hoitopaikan tämän hetkinen meteli suuren ja yllättävän remontin myötä ei tee Minnille hyvää. Minni ei kovista äänistä pidä ja on nyt hyvin peloissaan.

22.2.2012 Minni on ollut nyt viikon hoitopaikassaan ja se on suloinen sylikissa. Vieläkin vähän jännittynyt ja arastelee äkkinäisiä liikkeitä ja voimakkaita ääniä ihan kuin odottaisi kauheeta meteliä tulevaksi. Rauhalliseen aikuiskotiin varmasti sopivampi kuin lapsiperheeseen. Hoitaja voi hyvin kuvitella, miten pelokkaalta Minni on olonsa tuntenut lapsiperheen hälinässä ja touhujen tiimellyksessä.

Kissa ja koirakavereita voi muutama olla odottamassa Minniä kaverikseen. Minni viihtyy vielä eniten rappusten yllä tai alla, mutta kun sen syliin nappaa alkaa neito hurisemaan samantien ja viihtyy sylissä todella pitkiä aikoja olkkarin sohvalla telkun katselun seurana. On nyt alkanut itsekin jäämään jo olohuoneeseenkin ihmettelemään uutta ympäristöään ennen kuin vetäytyy omaan rauhaansa. Utelias Minni on, muttei vielä ole rohkeus noussut riittävästi.

Minni on pienikokoinen, hyvin kiltti, kaunis ja sylissä viihtyvä otus joka etsii oikeanlaista kotia/ympäristöä missä pääsisi jännityksestään eroon ja oppisi rentoutumaan. Nyt neiti on kokoajan valmistilassa jos jossain räjähtää tai rysähtää.

16.2.2012 Minni siirtyi kotihoitoon Valkeakoskelle. Muutama uusi kuva kauniista MinniHiirestä lisätty. Minni on paikan vaihdoksista tiiviiseen tahtiin vielä hieman hämillään, vaikuttaa tulevan toimeen muiden kissojen ja koirienkin kanssa. Minniä voi pitää sylissä ja se antaa hienosti käsitellä itseään, kiltin oloinen pikkulikka. Kunhan Minni alku jännityksestään tokenee, tulee siitä lisää kuulumisia ja arviota luonteekin osalta – vielä ei neidin sielunelämästä hoitaja ole päässyt jyvälle.

8.2.2012 Minni siirtyy Rekku Rescuelle etsimään kotia omistajan pahan allergian vuoksi. Minni on steriloitu, rokotettu, ulkoloishäädetty ja sirutettu. Minni on Tampereen seudulla kotihoidossa.

3.1.2012 Minni on 2-vuotias tyttökissa, joka etsii uutta kotia omistajalla puhjenneen allergian vuoksi. Minniä on madotettu säännöllisesti ja on muutenkin erittäin terve kissa. Minni on täysin sisäkissa eikä sovellu ulkokissaksi arahkon luonteensa vuoksi. Asunut nyt lapsiperheessä ja on pennusta asti ollut kovaa meteliä. Liian nopeita lähestymisliikkeitä kavahtava. On nyt iän myötä kyllä reipastunut ja makoilee kyllä rennosti soffalla tai tuolilla ja antaa silittää, muttei ole sylikissa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.