Mini-Mutteri

Lisätty sivulle: 2016-09-19

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Mini-Mutteri
5.10.2016 Mini-Mutteri muutti omaan kotiin Helsinkiin siskonsa Prikan kanssa.

***

Leikattu urospentu, synt. 28.6.2016.

19.9.2016 Brita-emo muutti kesäkuun lopulla uuteen hoitopaikkaan Nurmijärvelle ja synnytti melko pian suloiset sisarukset Mini-Mutterin, Ruuvin, Prikan ja Vieterin. Brita hoiti ja syötti pennut hyvin, ja ne ovat olleet terveinä koko ajan.

Tämä musta poika katselee rauhallisena ympärilleen nappisilmillään, mutta ei pidä antaa ulkomuodon hämätä! Heti kun tilaisuus tulee, se vilahtaa sisarustensa kimppuun ja painii kaikella tarmollaan. Mutteria kiinnostaa myös lelut ja kaikki uudet asiat. Koiran kanssakin se tulee juttuun.

Ruuan suhteen Mutteri ei ole mikään ahmatti, mutta syö monipuolisesti ja pitää myös kuivaruuasta.

Mutteri etsii kotia yhdessä veljensä kanssa tai reippaan kollin kaverina. Se soveltuu myös koiraperheeseen, missä koira suhtautuu ystävällisesti kissoihin.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.