Mini-Hiisi

Lisätty sivulle: 2016-09-03

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Mini-Hiisi
10.10.2016 Mini-Hiisi muutti omaan kotiin Helsinkiin toisen tyttökissan kaveriksi.

***

Leikattu naaraspentu, synt. 6/2016.

3.9.2016 Sisarukset Mini-Hiisi, Hippi Hipsuvarvas ja Hipsu-Nipsu saapuivat Rekkujen kotihoitopaikkaan parisen viikkoa sitten ja ovat nyt valmiita aloittamaan ikioman kodin etsinnän.

Mini-Hiisi on pieni, mutta pippurinen. Jos syliin meno ei miellytä tai vieras ihminen pelottaa, tämä neiti uskaltaa kyllä ”ilmaista mielipiteensä”. Sisarustensa kanssa Mini-Hiisi leikkii ja painii, ja se tykkää leikkiä myös ihmisen kanssa naruleluilla. Luonteeltaan Mini-hiisi on utelias ja leikkisä, vaikka monet asiat saattavatkin jännittää aluksi.

Mini-Hiisi etsii rauhallista aikuiskotia, missä sille olisi kaveriksi kiltti ja reipas tyttökissa. Lapsiperheeseen pentu ei arkuutensa vuoksi sovi.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.