Mini E

01.08.2018

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Mini E on ujohko, mutta leikkisä alle vuoden ikäinen suloinen tyttökissa. Se etsii rauhallista kotia, jossa olisi reipas kissakaveri näyttämässä mallia kotileijonaelämän saloihin.

 

30.6.2019

Mini E tuli Rekuille etsimään kotia samaan aikaan siskonsa kanssa. Se on sijaiskodissa ollut hieman ujo, mutta silti leikkisä ja utelias uusille asioille. Se saattaa löytyä milloin mistäkin uudesta paikasta: vaatekomerosta, astianpesukoneesta, TV:n päältä tai verhoista kiipeilemästä. Minin suosikkileikit ovat onki-ja huiskalelunmetsästys sekä leluhiiren kuljettaminen ympäriinsä.  Myös painileikit siskon kanssa ovat hauskoja ja  leikkitunnelissa lymyily on kova juttu.  Mini seurailee ulkomaailmaa parvekkeelta ja viettääkin siellä mielellään aikaa.  Vielä ei ihmisen kosketus ole tehnyt Miniin vaikutusta, mutta se viihtyy lähistöllä ja saattaa uskaltautua sohvalle tai sängylle hoitajan kanssa samaan aikaan.

 

Ruoka-aikana Minin arkuus korostuu, ja  pieni sähinä saattaa päästä. Esimerkiksi tällä hetkellä vain toinen hoitajista saa ruokittua Minin samanaikaisesti sijaiskodin muiden kissojen kanssa. Ruokahetkien draamasta huolimatta sillä on hyvä ruokahalu, hoitajan puuhaillessa keittiössä tulee usein katsomaan olisiko mitään hyvää tarjolla ja uskaltaa ottaa herkkupaloja suoraan kädestä.

 

Mini E tulee toimeen sijaiskodin omien kissojen kanssa, mutta leikkii mieluiten siskonsa Effien kanssa.  Uudessa kodissa tulisi ehdottomasti olla reipas ja leikkisä kissakaveri, joka voisi auttaa tyttöä rohkaistumaan mutta pienten lasten perheeseen tämä neito on aivan liian arka. Minin voi adoptoida myös yhdessä Effien kanssa. 

Kulukorvaus

Kulukorvaus 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Aino / 045-221 9744

Soittoajat: Su 19-20

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Mini E

Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme.