Mini E

01.08.2018

Alkuperä: Suomi

Mini E on ujohko, mutta leikkisä alle vuoden ikäinen suloinen tyttökissa. Se etsii rauhallista kotia, jossa olisi reipas kissakaveri näyttämässä mallia kotileijonaelämän saloihin.

 

30.6.2019

Mini E tuli Rekuille etsimään kotia samaan aikaan siskonsa kanssa. Se on sijaiskodissa ollut hieman ujo, mutta silti leikkisä ja utelias uusille asioille. Se saattaa löytyä milloin mistäkin uudesta paikasta: vaatekomerosta, astianpesukoneesta, TV:n päältä tai verhoista kiipeilemästä. Minin suosikkileikit ovat onki-ja huiskalelunmetsästys sekä leluhiiren kuljettaminen ympäriinsä.  Myös painileikit siskon kanssa ovat hauskoja ja  leikkitunnelissa lymyily on kova juttu.  Mini seurailee ulkomaailmaa parvekkeelta ja viettääkin siellä mielellään aikaa.  Vielä ei ihmisen kosketus ole tehnyt Miniin vaikutusta, mutta se viihtyy lähistöllä ja saattaa uskaltautua sohvalle tai sängylle hoitajan kanssa samaan aikaan.

 

Ruoka-aikana Minin arkuus korostuu, ja  pieni sähinä saattaa päästä. Esimerkiksi tällä hetkellä vain toinen hoitajista saa ruokittua Minin samanaikaisesti sijaiskodin muiden kissojen kanssa. Ruokahetkien draamasta huolimatta sillä on hyvä ruokahalu, hoitajan puuhaillessa keittiössä tulee usein katsomaan olisiko mitään hyvää tarjolla ja uskaltaa ottaa herkkupaloja suoraan kädestä.

 

Mini E tulee toimeen sijaiskodin omien kissojen kanssa, mutta leikkii mieluiten siskonsa Effien kanssa.  Uudessa kodissa tulisi ehdottomasti olla reipas ja leikkisä kissakaveri, joka voisi auttaa tyttöä rohkaistumaan mutta pienten lasten perheeseen tämä neito on aivan liian arka. Minin voi adoptoida myös yhdessä Effien kanssa.