Mini

Lisätty sivulle: 2013-02-03

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Mini
24.3.2013 Mini muutti omaan kotiin Tampereelle

***

Leikattu naaras, noin 12v. (syntynyt arviolta 2001), kotihoidossa Ulvilassa

3.2.2013 Sain soiton meidän eläinlääkäriltämme viime viikolla, ja hän kertoi, että lopetettavaksi oli tuotu todella kaunis, vähän iäkäs, mutta muutoin reipas ja pirteä kaunis kissaneito. Eläinlääkäri ei halua lopettaa muuten tervettä eläintä, joten hän soitti minulle ja kysyi, voisinko ottaa Minin vastaan ja yrittää löytää sille uuden kodin. Syy lopetukseen oli Minin omistajan sairaus, hän ei enää pystynyt huolehtimaan kissasta.

Mini saapui siis yhdistyksen hoitoon, ja käytin sen vielä hakemassa rokotuksen sekä mikrosirun. Mini tulee toimeen toisten kissojen kanssa, tykkää sylittelystä ja silittelystä, on siis ihan normaali kotikissa. Toivottavasti tälle kaunokaiselle löytyisi vielä loppuelämän koti <3. Ministä peritään sen iän vuoksi normaalia alempi kulukorvaus.

ERITYISKULUKORVAUS Ministä kissasta on 60€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.