Minerva

2014 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Minerva löysi oman kotinsa ainoana kissana.

24.10.2020 Kuulumisia omasta kodista:

“Minerva on sopeutunut uuteen kotiin hyvin pienen alkujännityksen jälkeen. Rohkeana kissana tuli jo toisena yönä nukkumaan viereen sänkyyn. Minerva pitää erityisesti ikkunalaudoilla istuskelusta ja naapuruston seuraamisesta. Hän kaipaa myös paljon hellyyttä ja tulee paijattavaksi usein viereen. Kolmen viikon jälkeen kotiutumisesta uusi koti on täysin Minervan valtakuntaa.”

***

Minerva on noin 6-vuotias rauhallinen rouvaskissa, joka etsii kotia ainoana kissana. Minerva saapui kotihoitajan luokse pentujensa Ronin ja Ginnyn kanssa, ja toimi sijaisemona myös Hermionelle. Nyt Minervan pennut ovat kuitenkin jo muuttaneet omiin koteihinsa, ja on emonkin aika löytää oma paikkansa.

20.9.2020 

Minerva on luonteeltaan ystävällinen ja ihmisläheinen. Minerva tulee toimeen vanhempien lasten kanssa, mutta perheen pienimmät saattavat tälle rauhaa rakastavalle kissalle olla liian vauhdikkaita. Minervalle sopiva koti olisi sellainen, jossa hän pääsisi viettämään kissanpäiviä kotinsa ainoana lemmikkinä.

Summary in English

Minerva is about a 6-year-old female cat, who is looking for a home as the family’s only pet. Minerva is calm and loves people, but small children might be a bit scary to her. Minerva came to the foster home with her kittens Ron and Ginny, and also took care of little Hermione, who had lost her mother. But now Minerva’s kittens have all found their forever homes, and it’s time for Minerva to also find her own home.