Minea

11.06.2023

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Minea on herttainen herkkusuu, joka on syntynyt ilman silmiä. Minea etsii kotia yhdessä veljensä Bonon kanssa.

12.4.2024

Minea eli Mini on veljensä Bonon tapaan seurallinen, vaikkakin vähemmässä määrin ja viihtyy sylissä omilla ehdoillaan. Erityisen hellyydenkipeä siitä tulee kun ihmisillä on sitä kiinnostavaa ruokaa, josta se haluaisi osuutensa. Mini saattaa myös kiivetä housun lahjetta pitkin päästäkseen lähemmäs tavoittelemaansa herkkua. Mini viihtyy korkeissa paikoissa, kuten raapimispuun ylimmällä hyllyllä, mutta se nukkuu myös sängyn jalkopäässä mieluusti.

Mini on silmien puuttumisesta huolimatta ketterä ja tottuu nopeasti uusiin esteisiin, mutta kaikkein paras on, jos asunnon järjestystä ei muuta usein. Tulevan kodin asunnon pitäisi olla yhdessä kerroksessa. Mini ei sovellu koiratalouteen eikä perheeseen, jossa on pieniä lapsia.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 250 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Rekku Rescue ry on rekisteröitynyt eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 17893077.

Tiedustelut

Hanna / 0452212535

Soittoajat: Sopimuksen mukaan.

hannarekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella.
Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Minea

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.