Mindy

Lisätty sivulle: 2007-08-24

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Mindy
8.9.2007 MINDY PÄÄSI OMAAN KOTIIN

****

NAARAS, noin 3kk (elokuussa 2007)

2.9.2007 Mindy on kerrassaan mainio. Se on erittäin lempeä, se pyytelee kokoa ajan silittämistä, hyppää olkapäälle ja asettuu makaamaan kaulan ympärille ja kehrää. Se ei pelkää isoja koiria ja tulee hyvin toimeen muiden eläinten ja ihmisten kanssa.

24.8.2007 Mindy on noin 2,5-3kk naaras, erikoisen näköinen kaunotar, sillä sen valkoisessa turkissa on raidalliset täplät.

Kertomus Tallinnasta:
“Mielenvikainen nainen käveli katulla pennusa kanssa, näytteli sitä kaikille ja kiitteli kuinka ihana se on. Ajan kuluttua naisen mieli muuttui ja hän alkoi kiusata ihmisiä että ne ottaisivat pennun itselleen.

Muutama päivä meni ja pennu löydettiin pensaissa- hädin elossa nälästä. Kysyimme naista, miksiko hän teki niin ja saimme vastauksen: Minun pennu, mite haluan- niin teen!

Nyt pikkutyttönen on hoitokodissa turvassa ja hyvin ruokittu, iloinen ja ystävällinen, ihana lemmikki.”

KULUKORVAUS leikatusta aikuisesta kissasta on 100€ ja leikkaamattomasta pennusta 90€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös fel- ja fiv -testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.