Mimu (nyk. Alma)

Lisätty sivulle: 2014-08-06

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Mimu (nyk. Alma)
21.8.2014 Mimu sai kodin siskonsa Mauskin kanssa Vantaalta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

13.12.2014 Tervehdykset Almalta ja Myyltä!

Meillä on nyt ikää puolisen vuotta ja täällä Vantaalla ollaan asuttu nelisen kuukautta. Olemme viihtyneet loistavasti. Meillä on täällä oikein mainio hoitohenkilökunta, joka palvelee moitteetta lähes vuorokauden ympäri. Koskaan ei ole yksinäistä, kun melkein kokoajan on koko porukka koossa.Silloinkin kun henkilökunta on kaupassa ostamassa meille lisää tarvikkeita ja ruokaa niin sisko on aina seurana. Meillä on, kuten kuvista näkyy, hieno kiipeilypuu, jossa on mukava pompotella hiirtä tai ottaa maittavat nokoset. Ruoka on ollut hyvää ja sitä on ollut saatavilla riittävästi. Olemme hyvin tyytyväisiä elämäämme täällä ja onnellisia, että saimme näin mukavan kodin ja miellyttävän palvelusväen.

Mukavaa joulua täältä siis toivotellaan kaikille tasapuolisesti!

28.8.2014 Mimu ja Mauski, nykyisiltä nimiltään Alma ja Myy, ovat nyt olleet viikon verran ilostuttamassa meidän elämää. Tytöt ovat olleet jo ensimmäisestä illasta asti kuin kotonaan :) Yhteiselo on lähtenyt siis käyntiin paremmin kuin hyvin. Ruoka maistuu ja tuntuukin, että tytöt kasvavat aivan silmissä. Nukkuminenkin luonnistuu hyvin öisin kun päivän leikit on uuvuttanut kaksikon. Ohessa kuvia tytöistä viikon varrelta ja kuten kuvista näkyy, täällä otetaan välillä todella rennosti :D

***

Leikattu naaraspentu. Syntynyt 28.5.2014, luovutus aikaisintaan 20.8.2014. Kotihoidossa Helsingissä.

12.8.2014 Mimua ollaan menossa katsomaan.

6.8.2014 Mimu on vilkas kissatyttö, joka menee rohkeasti tutustumaan uusiin asioihin. Sillä on jopa vähän temperamenttinen luonne ja joskus se saattaa vähän pihahtaakin, jos sen säikäyttää tai menee leikkiin väliin väärässä kohtaa. Kävellessään Mimu näyttää lähes maailman omistajalta, ja sitä se varmaan kuvittelee olevansakin. Mimu hakeutuu mielellään ihmisen luokse ja tykkää nukkua vieressä, mutta varsinainen sylikissa se ei ole. Kehräys alkaa kuitenkin kuulua aika pian, kun sitä silittelee. Hoitopaikan koiran kanssa Mimu tulee hyvin juttuun, vaikkakin koiran hermot ovat välillä koetuksella, kun Mimu roikkuu sen hännässä ja yrittää purra milloin mistäkin, leikillään tietenkin. Mimu löytää leikkikalun melkein mistä vain, vaikka lattialle tippuneesta roskasta, ja se jaksaa leikkiä pitkiäkin aikoja ihan itsekseenkin. Ruuasta Mimu pitää myös kovasti eikä se nirsoile. Mimu muuttaisi mielellään yhteiseen kotiin siskonsa Mauskin kanssa tai kotiin, jossa sillä olisi reipas kissakaveri.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.