Mimsi

Lisätty sivulle: 2007-12-29

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Mimsi
14.6.2010 MIMSI & EIKKA MUUTTIVAT YHTEISEEN KOTIIN PÄÄKAUPUNKISEUDULLE

****

LEIKATTU NAARAS, noin 2,5v keväällä 2010/Vantaa

15.4.2010 Mimsille lisätty muutama uusi leikkikuva.

31.3.2010 Mimsi ja Eikka lähtisivät mieluusti yhdessä omaan kotiin.

23.3.2010 Mimsi on söpö pienen pieni tyttö, jonka silmät syöpyvät mieleesi. Mimsi on leikkisä, enkä ymmärrä miten Mimsi ei ole aiemmassa kodissa tullut toimeen muiden kissojen kanssa toimeen. Eikan ja Mimsin ensikosketus oli Mimsin toimesta suoritettu “suukottelu”. Mimsin kotiutumisessa ei mennyt pitkään, jo vuorokauden päästä Mimsi tuli puskemaan jalkojani.

22.3.2010 Mimsi on kotihoidossa Eikka kissan kanssa Vantaalla.

10.3.2010 Mimsi etsii uutta kotia, sillä ei tule yrityksistä huolimatta toimeen uuden kodin yhden kissan kanssa, kahden muun kissan kanssa on ihan kaveria jo, joten uudessakin kodissa olisi kiva olla kissaseuraa.

12.2.2010 MIMSI MUUTTI OMAAN KOTIIN PÄÄKAUPUNKISEUDULLE

****

18.1.2010 Kuulumisia hoitopaikasta: Mimsi on muuttunut todella paljon ja vain hyvään suuntaan! Mimsi rakastaa silittelyjä ja muutenkin ihmisiä :) Se tykkää myös todella paljon muista kissoista ja se on lauman iloinen pikku pirpana. Mimsi on todella leikkisä ja jos kukaan ei leikitä sitä, se kyllä keksii uusia tapoja leikkiä. Yksi suosikkileluista on rutistettu paperipallo, jonka kanssa Mimsi juoksee villisti ympäri kämppää. Ruoka-aikaan Mimsi on aina ekana paikalla kiehnäämässä jaloissa ja kaikki ruoka maistuu tosi hyvin.

Olen tullut siihen tulokseen, että Mimsi ja Mymmeli voidaan luovuttaa eri koteihin ja erityisesti Mymmelille se olisi hyväksi. Kummatkin ovat koko elämänsä eläneet kissaseurassa, joten kissakaveri olisi kuitenkin hyvä uudessa kodissa olla. Mimsi on tosi reipas tyttö ja tulee toimeen ihan kaikkien kanssa.

20.9.2009 Mimsi on hyvin persoonallinen tapaus. Se on kooltaan todella pieni, ja muutenkin luonteeltaan pentumainen. Luonnetta siltä silti löytyy, ilmeisesti pienen kokonsa ansiosta se on oppinut pitämään puoliaan muita kissoja vastaan. Mimsi on ollut heti alusta lähtien hyvin välitön, se rakastaa leikkimistä ja ruoka-aikaan se tulee puskemaan ja kiehnäämään jalkoihin. Sillä on myös hyvin hellyttävä tapa nukkua, välillä kieli ulkona :)
Tänään annoin kissoille lihaa, ja namin sai vain jos kiipesi melkein syliin. No Mimsihän tuli, ja samalla sain silittää ihan rauhassa. Mimsi & Mymmeli etsivät yhteistä kotia, jossa ymmärretään niiden arkuutta ja niille annetaan aikaa tottua ihmiseen. Tähän ei vaadita mitään ihmeellisiä kissakuiskaaja-taitoja, sillä kumpikin kissa on seurallinen, leikkisä ja utelias. Ne ovat aina innoissaan leikkimässä, ja ihmettelemässä mitä puuhailen. Silittää niitä ei kuitenkaan vielä saa, mutta koskemaan pääsee helposti leikin lomassa.

2.7.2009 Mimsi näyttää olevan ainainen pikkupentu, se tekee tuttavuutta kaikkien kanssa ja matkii isompien esimerkkiä, vaikka ei enää mikään pukkukisu olekaan. Leikkiminen on Mimsin juttu!

24.4.2009 Lisätty uusia kuvia Mimsistä. Mimsi viihtyy erinomaisesti muiden kissojen kanssa ainakin meillä ja jopa vanhaherra Hunski suostuu päästämää tämän pirpanan omalle ruokakupilleen.

5.2.2009 Mimsi kävi tänään elänlääkärissä steriloitavana ja nyt on myös rokotukset kunnossa, joten Mimsi olisi kaikin puolin valmiina uuteen kotiin. Mimsi ja Mymmeli lähtisivät mieluusti yhdessä uuteen kotiin.

14.2.2009 Mimsi ja Mymmeli joutuvat etsimään uuden kodin omistajan pahan astman takia.

****

11.2.2008 MIMSI MUUTTI OMAAN KOTIIN

******
26.2.2008 Kuulumisia + uusi kuva:
heippa!Terveisiä mimsiltä on viikon jälkeen muuttunut tosi reippaaksi tytöksi.tykkää paljon saunomisesta ja syömisestä koirat hiukan pelottaa.terv.mimsi ja anja.

******

NAARAS, noin 4,5kk (tammikuussa 2008)/Vantaalla

15.1.2008 Mimsi on suloinen, pieni ja ah, niin tavallinen ettei siihen varmaan monikaan huomiota kiinnitä. Mimsi on reipastunut jo kovasti, hoitohuoneessa elo on jo historiaa ja nyt ollaan tutustuttu hoitopaikan aikuisiin kissoihin ja koiriin. Koirat vielä vähän hirvittää, mutta pienitä on jo Mimsin uskaltanut kaverillisesti puskea:)

Mimsistä ei saa oikein kunnon kuvaa kuinka pieni se on, se on esim. Amiin verrattuna sellainen hupaisan pieni ja pyöreä. Perus maatiaiskissa joka touhottaa omia askareitaan leikkimällä leluhiirillä ja höyhenhuiskan perässä. Ruuasta herkkusuu Mimsi on kiinnostunut ja tänäänkin se melkein reipastui tulemaan sohvalle asti kun haisteli juustoleivän tuoksua. Mimsi ei ole enää mikään super arkajalka, säikkyy kyllä nopeita liikkeitä, mutta innostuu aina leikkiin ja juustoleivästäkin tämä pikkuinen pallero sai osansa kun uskalsi syömään kädestä asti.

Mimsi sopisi varmasti jonkun mukavan kissan kaveriksi rauhalliseen kotiin jossa ei ole pieniä lapsia.

29.12.2007 Mimsi tyttönen odottaa omaan kotiin pääsyä samassa hoitopaikassa sisarusten Ami, Atte, Aada ja Amelia kanssa. Arka Mimsi voi ottaa huoletta pentueesta mallia ja toivottavasti Mimsi rohkaistuu pian myös itse näin reippaassa seurassa!

Kertomus: “Noin 3-4 kk naaras/ Oli hylätty eläinlääkärin viereen, peitteli autojen alla ja oli niin nälkäinen että juoksenteli ihmisten perään ja maukui-pyysi ruokaa. Se pääsi kotihoidoon, söi vatsan täyteen ja muuttui varovaiseksi. Mutta kuin se syö, lupaa kosketa ja nauttii silityksiä, alkaa kiemurtella ja nosta hännän pystyyn.”

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös fel- ja fiv -testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.