Mimosa

2016 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Sipoo (sijaiskodissa)

Mimosa on sievä, suurisilmäinen seikkailijaneito. Mimosa nauttii uusien asioiden ja paikkojen tutkimisesta ja myös valjasulkoilu on tuttua edellisestä kodista. Mimosan sydänystävä on hänen siskonsa Maisa.

9.12.2019

Maisa ja Mimosa ovat osoittautuneet hyvin ihmisläheisiksi ja huomiota kaipaaviksi kissoiksi. Tytöt nauttivat rapsutuksista kovasti ja menevät peiton alle kotihoitajan viereen nukkumaan. Näistä tytöistä saa aivan ihanat kehräävät seuralaiset, kunhan heille antaa aluksi aikaa tehdä tuttavuutta omaan tahtiinsa.

19.11.2019

Maisa ja Mimosa ovat noin kolmivuotiaat kauniit ja touhukkaat kissasiskokset, jotka tulivat Rekku Rescuelle kodinvaihtajina. Aktiiviset neidit eivät juuri vietä aikaa nukkuen tai lekotellen, vaan tutkivat ympäristöä ja puuhailevat lähes tauotta. Tytöt ovat myös erittäin ketteriä kiipeilijöitä ja hyödyntävät kekseliäästi kaikki asunnosta löytyvät huonekalut ja tasot harrastukseensa. Uudessa kodissa tulisikin olla tarjolla runsaasti turvallisia, kissoille tarkoitettuja kiipeilymahdollisuuksia. Maisa ja Mimosa ovat kuitenkin liikkeissään hyvin taitavia ja sulokkaita, joten tippuvien esineiden vaaraa tuskin on.

Maisa ja Mimosa ovat keskenään parhaat kaverukset; tytöt pesevät toisiaan ja nukkuvat usein vierekkäin. Neideillä on suloinen ja persoonallinen tapa kommunikoida kuristen, niin toisilleen kuin myös kaksijalkaisten kanssa. Lyhyen sijaiskotijakson aikana Maisa ja Mimosa eivät kumpikaan ole osoittaneet sylikissamaisia taipumuksia, mutta neidit kyllä pitävät paljon rapsutuksista ja ihmisiltä saadusta huomiosta. Joskus he myös asettuvat nukkumaan kotihoitajan kainaloon.

Maisa ja Mimosa ovat molemmat reippaita ja uteliaita uusia paikkoja ja asioita kohtaan. Tytöt eivät pelkää vieraitakaan ihmisiä, mutta ovat uusia ihmisiä kohtaan hieman hitaasti lämpiäviä. Tämä reipas kaksikko voisi sopia monenlaiseen perheeseen; niin yksinasuvalle kuin lapsiperheeseen, kunhan lapsia ohjataan antamaan kissoille tarvittaessa omaa tilaa. He viihtyvät mainiosti keskenään esimerkiksi työpäivien ajan, kunhan heillä on tarpeeksi virikkeitä ja saavat huomiota ihmisten kotiin tullessa.

Nämä ihanat neidit ovat valitettavasti, itsestään riippumattomista syistä, joutuneet vaihtamaan kotia nyt toistamiseen, joten tällä kertaa toivomme uuden kodin olevan liikkeellä tositarkoituksella, jotta Maisa ja Mimosa saisivat yhdessä ansaitsemansa loppuelämän kodin. Uudessa kodissa toivomme löytyvän tytöille runsaasti mukavaa puuhaa ja virikkeitä; esimerkiksi lasitettu parveke mielenkiintoisilla maisemilla olisi varmasti mielekäs ajanviettotapa Maisalle ja Mimosalle. Aivan pieneen asuntoon tytöt eivät sovellu; he ovat hyvin vauhdikkaita varsinkin keskinäisissä leikeissään ja juoksennellessaan, joten tarvitsevat tähän aktiviteettiin tarpeeksi tilaa. Tytöt ovat myös innokkaita hortonomeja, joten uudessa kodissa tulisi varmistaa, että kaikki kodin viherkasvit ovat myrkyttömiä. Ne kasvit, joille ei toivota pikkuhortonomien käsittelyä, kannattaa siirtää turvalliseen paikkaan neitien ulottumattomiin. Maisa ja Mimosa ovat reippaita märkäruuan syöjiä, kaikki kastikkeellinen maistuu mainiosti.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Emmi / 0503071740

Soittoajat: Maanantaisin klo 20-21

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Mimosa

Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.