Mimosa ( Nyk. Bibi)

2020 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

17.3.2023 Mimosa pääsi muuttamaan omaan kotiin.

 

Kiltti ja rauhallinen Mimosa etsii kotia, jossa se saisi paljon huomiota ja läheisyyttä ainoana kissana.

22.2.2023

Mimosa tuli Rekuille hoitoon viime syyskuussa viiden pariviikkoisen pentunsa kanssa. Emona Mimosa oli erittäin huolehtivainen vaikkakin hänestä huomasi, että viiden aktiivisen pennun kanssa oli välillä tekemistä. Pentujen muutettua omaan kotiinsa Mimosa on selkeästi rentoutunut ja hakee myös enemmän kontaktia ihmisiin.  

Mimosa on sijaiskodissa tykännyt hiirilelun kanssa leikkimisestä ja hän noutaakin lelun takaisin uuden leikin toivossa. Huiskakepit ja kissanminttulelut ovat myös kiinnostavia ja pahvilaatikoiden tuhoaminen on Mimosasta kivaa puuhaa. Mimosa on hyvin kiltti ja rauhallinen tyttö, joka nukkuu yöt sijaiskodin hoitajan vieressä tai vatsan päällä. Sylikissa Mimosa ei kuitenkaan ainakaan vielä ole mutta tulee kyllä useasti hakemaan silityksiä ja rapsutuksia.  

Ruoan suhteen Mimosa on ollut vähän nirso, mutta sijaiskodissa on onneksi löydetty tytölle maistuvat ruoat. Mimosa on ujo vieraiden ihmisten kanssa vaikkakin voi löytää rohkeuden tulla katsomaan vieraita hetken päästä. Imurin ääni saa Mimosan menemään piiloon. Sijaiskodissa on harjoiteltu käsittelyä ja Mimosa onkin edistynyt tottuen ihmisten seuraan ja hakee nyt hellyyttä kovasti. 

Mimosa tarvitsee kodin, jossa on kokemusta aremmasta kissasta ja jossa voidaan tarjota aikaa tälle suloiselle tytölle. On myös tärkeää jatkaa käsittelyn harjoittelua. Mimosa etsii aikuiskotia ainoana kissana.