Mimosa ( Nyk. Bibi)

2020 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

17.3.2023 Mimosa pääsi muuttamaan omaan kotiin.

 

Kiltti ja rauhallinen Mimosa etsii kotia, jossa se saisi paljon huomiota ja läheisyyttä ainoana kissana.

22.2.2023

Mimosa tuli Rekuille hoitoon viime syyskuussa viiden pariviikkoisen pentunsa kanssa. Emona Mimosa oli erittäin huolehtivainen vaikkakin hänestä huomasi, että viiden aktiivisen pennun kanssa oli välillä tekemistä. Pentujen muutettua omaan kotiinsa Mimosa on selkeästi rentoutunut ja hakee myös enemmän kontaktia ihmisiin.  

Mimosa on sijaiskodissa tykännyt hiirilelun kanssa leikkimisestä ja hän noutaakin lelun takaisin uuden leikin toivossa. Huiskakepit ja kissanminttulelut ovat myös kiinnostavia ja pahvilaatikoiden tuhoaminen on Mimosasta kivaa puuhaa. Mimosa on hyvin kiltti ja rauhallinen tyttö, joka nukkuu yöt sijaiskodin hoitajan vieressä tai vatsan päällä. Sylikissa Mimosa ei kuitenkaan ainakaan vielä ole mutta tulee kyllä useasti hakemaan silityksiä ja rapsutuksia.  

Ruoan suhteen Mimosa on ollut vähän nirso, mutta sijaiskodissa on onneksi löydetty tytölle maistuvat ruoat. Mimosa on ujo vieraiden ihmisten kanssa vaikkakin voi löytää rohkeuden tulla katsomaan vieraita hetken päästä. Imurin ääni saa Mimosan menemään piiloon. Sijaiskodissa on harjoiteltu käsittelyä ja Mimosa onkin edistynyt tottuen ihmisten seuraan ja hakee nyt hellyyttä kovasti. 

Mimosa tarvitsee kodin, jossa on kokemusta aremmasta kissasta ja jossa voidaan tarjota aikaa tälle suloiselle tytölle. On myös tärkeää jatkaa käsittelyn harjoittelua. Mimosa etsii aikuiskotia ainoana kissana.  

Summary in English

Kind and calm Mimosa is looking for a home where she could get a lot of time together with her people, as the only cat.

22.2.2023

Mimosa came to Rekku Rescue last September together with her five little kittens. As a mother Mimosa was very caring even if time with five energetic kittens around her was sometimes tiring for her. Since the kittens moved to their own homes, Mimosa has clearly relaxed and is also looking for more contact with people.  

Mimosa loves her mouse toy, quills, catnip toys and destroying cardboard boxes. She is a kind and calm girl who sleeps her nights next to her foster carer. She also comes often looking for cares and strokes. When it comes to food Mimosa has been picky but luckily fosterhome has found types of food that she accepts.  

Mimosa is shy with strangers although she can find the courage in a while to come and greet them. Handling has been practiced in the foster home and Mimosa has made good progress and also has been getting used to company of people and is now looking for affection very much. Mimosa needs a home that has experience on shy cats and that can offer this sweet girl time together. It is also important to continue practicing handling. Mimosa is looking for an adult home as the only cat.