Mimmu

16.06.2018

Alkuperä: Suomi

18.7.2019 Mimmu muutti omaan kotiin Espooseen brasilialaisen poikakissan kaveriksi. 

***

Mimmu on pieni ja leikkisä tyttö, joka on peräisin tallista Espoosta. Mimmu rakastaa painileikkejä ja etsiikin kotia, jossa olisi nuori ja vauhdikas kisukaveri odottamassa.

2.7.2019

Mimmu ja siskonsa Aino Inkeri saapuivat alkuvuodesta Rekkujen sijaiskotiin hyvin arkoina tyttöinä. Kotihoitajan kärsivällisessä huomassa tytöt alkoivat kuitenkin hitaasti mutta varmasti kesyyntymään ja ottamaan kontaktia ympärillä olevaan maailmaan. Nyt Mimmu on siinä pisteessä, että antaa käsitellä, leikkii ahkerasti ja tykkää ihmisen seurasta, mutta uudessa kodissa luultavimmin tulee jännittämään aluksi uutta ympäristöä ja ihmisiä, ainakin jonkin verran. Uuden kodin onkin hyvä varautua antamaan Mimmulle tarpeeksi aikaa ja tilaa rauhalliseen kotiutumiseen. On myös hyvä ymmärtää, että Mimmusta ei välttämättä kuoriudu varsinaista sylikissaa, vaikka ihmisistä pitääkin. 

Sylittelyn sijaan Mimmu rakastaa villejä leikkejä, varsinkin painiminen on ihanaa. Mimmu on alkanut pomottamaan rauhallisempaa siskoaan Ainoa, joten koemme parhaaksi, että tytöt lähtevät eri koteihin. Mimmu tarvitsee hieman avoimemman ja rohkeamman leikkikaverin, jonka kanssa päästellä sauhuja. Näin ollen Mimmua ei luovuteta ainoaksi kissaksi, eikä pienten lasten kotiin, vauhdikkaan olemuksensa takia.

Mimmulta ei energiaa puutu ja virikkeitä onkin hyvä olla tarjolla. Sijaiskodissa on muunmuassa nähty mattoja rullalla, kiipeilypuu siirrettynä keskelle huonetta, oveen kiinnitetty verkko on ollut mainio kiipeilyseinä  ja ikkunan tiivisteitäkin on jo vähän maisteltu. Pieni mutta pippurinen Mimmu toisi varmasti suunnattomasti iloa ihmisille, jotka etsivät jotain muuta, kuin sohvalla viihtyvää päiväunileijonaa!