Mimmi (nyk. Tuisku)

Lisätty sivulle: 2008-02-18

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Mimmi (nyk. Tuisku)
3.6.2008 MIMMI MUUTTI OMAAN KOTIIN TOISEN KISSAN KAVERIKSI

****

KUULUMISIA omasta kodista:

10.6.2008 Mimmi on nyt nimetty uudestaan Tuiskuksi. Pieni on viihtynyt meillä heti alusta alkaen tosi hyvin ja on kaksivuotiaan poikakissamme Samun paras kaveri. Alun parin minuutin vierastamisen jälkeen yhteiset leikit löytyivät välittömästi. Meihin ihmisiinkin Tuisku on jo oppinut luottamaan ja antaa vieraidemmekin paijata. Syliin ottamisesta nuori neito ei kuitenkaan tykkää. Ruoka maistuu todella hyvin ja Tuisku onkin alkanut saamaan lihaa luittensa päälle. Energiaa tästä pakkauksesta löytyy näköjänsä miltei loputtomasti.

Tanja, Juha, Samu ja Tuisku

****

NAARAS, noin 7,5kk (toukokuussa 2008)/Vantaalla

12.5.2008 Mimmi on meillä kuin kotonaan, mutta kuudes oma kissa taitaa kuitenkin olla liikaa… Missä olisi Mimmille se ihan ihkaoma koti jossa voisi olla vaikka joku mukava kissakaveri. Mimmi on kovasti muuttunut noista ensimmäisistä kuvista missä se näyttää lähinnä laiskalta vanhalta ja pyöreältä kisulta. Stressin takia sillä oli alkuun vähän kuivahko turkki, mutta nyt kun Natale-hoitokissa on lähtenyt jo aikapäivää sitten omaan kotiin ja elo muutenkin tasoittunut on Mimminkin turkki alkanut kiiltää. Mimmi on siis varsin sutjakka nuori neito ja ruokakin maistuu hyvin ja hyvä niin, sillä energiaa tarvitaan tässä iässä juuri kasvamiseen. Lääkärissä käytiin myös tehosterokotuksissa viime kuussa, joten tämä kaunotar olisi täysin valmis pakkaus lähtemään omaan kotiin:)

17.3.2008 Mimmi on nyt tottunut meidän perheen omiin koiriin ja kissoihin. Ensimäiset pari viikkoa Mimmillä meni sujahdellessa sängyn alle aina kun tulin hoitohuoneeseen, mutta kun hoitohuoneesta ovet avattiin muuhunkin asuntoon niin Mimmikin avautui kuorestaan. Oli varmaan reppana aluksi niin ihmeissään uudesta paikasta, mutta nyt tosiaan on meillä jo kuin kotonaan eikä välitä suuremmin edes koirien kohelluksesta ja silityksetkin kelpaavat kun tulee rauhallinen hetki. Jos kukaan ei leikitä Mimmiä niin Mimmi kaivaa itse sohvan alta pallon ja leikkii sillä (kunnes Natale, meidän toinen hoitokissa, tulee varastamaan pallon ja Mimmin täytyy etsiä uusi leikkikalu:) ).

18.2.2008 Mimmi aloittaa kodin etsinnän

Kertomus: “Todellinen pikku kaunotar upeassa valkoisessa turkissa, missä on kaunis musta punainen kuvio! Hylätty talveksi huvilaan, nälkään ja kylmään! Kisu on rauhallinen, erittäin ystävällinen ja rakastava, halua aina olla ihmisen vieressä ja sylissä.”

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.