Milva

2020 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

22.9.2021 Milva sai ikioman kodin ja ikioman ihmisen.

27.10.2021

Kuulumisia uudesta kodista:

“Milva on valloittanut koko kodin omakseen, tykkää sylissä oleilusta ja huiskulelulla leikittämisestä. Hoitotoimiin vielä totutellaan.”

***

Suloinen Milva-neiti on pesunkestävä sylikissa, joka nauttii täysin rinnoin läheisyydestä oman luottoihmisensä kanssa. Milva sulostuttaa kodin arkea rakastavalla luonteellaan ja pöyheällä hännällään, mutta osaa myös pitää palvelijat ruodussaan muun muassa ruoka-aikojen ja namitarjoilun suhteen.

21.8.2021

Milvasta on muutamassa päivässä tullut runsaasti hakemuksia, joten emme tällä haavaa ota hänestä enempää kyselyjä vastaan. Kaikki tähän mennessä tulleet hakemukset käsitellään lähiaikoina.

18.8.2021

“Kurnau!”

Milva on nuori, noin puolitoistavuotias tyttö, joka iästään huolimatta pitää mieluummin sohvalle käpertymisestä ihmisen kanssa, kuin hulivili-hommista. Tämä pieni pöyheähäntäinen tyttö sipsuttaa ihmisen perässä keittiöön herkkujen toivossa ja tulee mieluusti sohvalle hengailemaan ihmisen syliin. Siinä se viihtyisi silitettävänä varmasti koko päivän! Ihmisen nopeat liikkeet jännittävät vielä vähän, mutta neiti kuitenkin malttaa jäädä odottamaan ja katsomaan, mihin ihminen on menossa. Leikkiminen on alkanut pikkuhiljaa kiinnostamaan, ja tällä hetkellä pallojen jahtaaminen on Milvasta kivointa. Joskus harvoin ihmisenkin kanssa sopii leikkiä.

Milva on hyvin puhelias, kurnuttelu ja naukuminen kuuluvat tytön vakioääniin. Näillä se muistuttaa rapsutusten tarpeellisuudesta ja toki myös ruoka-ajoista. Ruokavaliona on laadukas lihapitoinen ruoka. Pienestä koostaan huolimatta (tai ehkäpä juuri siitä syystä) tämä tyttö on pippuria!

Milvalle etsitään rakastavaa kotia, joka myös sitoutuu hoitamaan tytön kaunista pitkää turkkia. Parhain vaihtoehto Milvalle olisi rauhallinen ja kypsä aikuiskoti, missä isoimmat menot on jo menty. Milvaa ei sijoiteta kotiin, missä on koiria, pupuja tai hyvin aktiivisia kissoja. Rauhallinen, lempeä ja tilaa antava kissa voisi sopia neidin seuraksi, mutta kaikista tärkeintä Milvalle on ihmisen jakamaton huomio. Niinpä tämä tyttö sopisi myös ainoaksi kissaksi ihmiselle, joka viettää kotona paljon aikaa (esim. etätyöläinen) sekä jaksaa silittää ja helliä neitiä vaikka koko päivän. Koska Milva vielä arastelee nopeita liikkeitä, se ei myöskään sovellu perheeseen, missä on pieniä lapsia. Lähes aikuiset lapset neiti varmasti kelpuuttaa, jos ne pysyvät sen verran paikallaan, että syliin voi tulla.

Milvasta saa ihanan ystävän, joka varmasti antaa omistajalleen kaiken huomion olemalla lähellä.