Milo

9.9.2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Espoo (sijaiskodissa)

Milo on pieni kollinalku, joka ensin seuraa vierestä muiden touhuja ja vasta sen jälkeen lähtee liikkeelle. Ujompi Milo hakee turvaa veljestään ja parhaasta kaveristaan Florianista, jonka kanssa myös leikkii mieluiten.

27.11.2019

Belle, Adam, Kenai, Milo ja Florian tulivat Rekkujen hoiviin syyskuussa, kun pentue löytyi noin parin viikon ikäisenä ilman emoa piharakennuksen ullakolta. Ensimmäisen yön sijaiskodissa hoitajat ruokkivat ja pissattivat pentuja muutaman tunnin välein, kunnes emo saatiin yhdistettyä lastensa kanssa seuraavana päivänä. Yhdessä emon kanssa pennut alkoivat voimistua sijaiskodissa, kunnes emon terveys romahti myöhemmin. Emo jouduttiin päästämään paremmille hiirestysmaille pentujen ollessa noin kuusi viikkoa vanhoja, mutta pentujen onneksi sijaiskodissa oleva toinen emo, Juliaana otti viisikon hoiviinsa. Juliaanan opastuksella pentuviisikosta on kasvanut mallikelpoinen joukko, joka osaa käyttää hiekkalaatikkoa eikä tuhoa huonekaluja.

Milo on veljensä Florianin tapaan muita pentuja pienikokoisempi, mutta pysyy silti muiden vauhdissa mukana. Milo ei ei heti tule ihmisen luo, vaan odottaa ennemmin, että häntä lähestytään. Rapsutuksista hän nauttii kuitenkin täysin sydämin ja kehrää kiitollisena. Sijaiskodissa hän on tottunut myös pieniin lapsiin, mutta sopisi paremmin rauhallisempaan kotiin, jossa lapset ovat jo kouluikäisiä. Uuteen kotiin Milo haluaa mukaan veljensä Florianin joka tapauksessa.

Huom! Mikäli olet kiinnostunut tarjoamaan kodin Florianille ja Milolle, yksi hakemus riittää. Lomaketta ei tarvitse täyttää molempien veljien kohdalla.