Milo

13.09.2021

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Vauhdikas Milo etsii kotia yhdessä veljensä Mantelin kanssa

13.11.2022

Milo on 1-vuotias, vauhdikas ja energinen kissapoika, jonka lempipuuhaa on keppostelu ja riehuminen veljensä Mantelin kanssa. Milo on hieman herkkä poika, vaikka reipas onkin, joten ihan pienten lasten perheeseen se ei sovi. Milolla on hieman herkkä vatsa, joten sen ruokavalion kanssa tulee olla tarkkana, vaikka sille kelpaisi kyllä kaikki mahdollinen ruoka mitä tarjotaan. Milo on täysin kesy, ihmisrakas ja hellä poika kun riehumiseltaan ehtii. Jos etsit leppoisaa ja rauhallista sohvaleijonaa, sitä Milo ei tosiaan ole, ainakaan vielä pariin vuoteen. Mutta jos vauhdikas ja yllätyksellinen arki kahden hauskan teinikissan kanssa on juuri se mitä etsit, otahan yhteyttä : )

Kulukorvaus

Kulukorvaus 250 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Aino / 045-221 9744

Soittoajat: Su 19-20

ainorekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella.
Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Milo

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.
    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.