Millis

05/2013 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

2.6.2018

Millis on puhjennut hoitopaikassa täyteen kukkaan, siitä on tullut paitsi rohkeampi, myös todellinen sylipantteri. Sylissä kehräily on tytön ehdoton mieliharrastus. Tulevassa kodissa Millis toivoisi olevan rutkasti rauhallista ja ihanaa syliaikaa :)

 

15.4.2018

Millis on reipastunut hurjasti sijaiskodissaan. Se on alkanut viihtyä sylissä, kehrää ankarasti ja kiehnäilee hoitajan jaloissa päivän touhujen lomassa. Ihmiskaveri on sittenkin ihana juttu! tuumii Millis.

 

22.3.2018

Millis on hiukan ujompi leidi. Hän on kuitenkin melkoinen herkkusuu, ja tulee usein jalkoihin kiehnäämään namin saatuaan ja innostuu varsinkin iltaisin temmeltämään ympäri asuntoa ja juoksemaan kaverin kanssa kilpaa. Lelutkin saavat silloin tällöin kyytiä ja kaksikon menoa on hauska seurata.

Millis ujostelee kovia ääniä sekä vieraita ihmisiä, ja tarvitseekin paljon aikaa ja nameja rohkaisuksi, jotta jännittävät kodin äänet ja uudet ihmisystävät tuntuvat turvallisilta. Mutta kun tämän tyttösen jää lopulta murtuu, saa Milliksestä  ihanan kehräävän kissakaverin.  Tulevassa kodissa tulisi olla jo jonkin verran kissakokemusta pohjalla, sillä hoitotoimenpiteisiin kaivataan vielä jonkin verran opettelua.

Millis etsii loppuelämän kotia jossa olisi kiltti tyttökissa leikkikaverina, tai yhteiskotia parhaan kaverinsa Miinun kanssa.

 

VANHEMPIA PÄIVITYKSIÄ MILLIKSEN (ent. NELLA) MATKASTA:

 

6.9.2013 Nella muutti omaan kotiin Vantaalle kahden vanhemman kissan kaveriksi.

***

Leikattu naaraspentu, noin 12 vkoa. Luovutus aikaisintaan 27.8.2013, kotihoidossa Helsingissä.

29.8 Nellaa ollaan menossa katsomaan mutta lisää pentuja on tulossa sivuille lähiaikoina.

18.8.2013 Nella on vielä ihmisen kanssa hieman ujo ja mietiskeleväinen pikkuinen, joka kaipaa hiljaisemmanpuoleista kotia jossa olisi rauhallinen kissakaveri näyttämässä mallia. Nella saattaa omatoimisesti tulla hoitotädin jalkojen päälle leikkimään tai nukkumaan, mutta lähempää tuttavuutta pitää toistaiseksi tehdä ihmisen toimesta. Syliin “joutuessaan” Nella on kuitenkin rento ja yleensä kehrääväinenkin, ja kaikki hoitotoimenpiteet ovat sujuneet ongelmitta.

13.8.2013 Nestori, Nuuti, Neela, Nooa sekä Nella ovat mustavalkokirjava sisarusparvi. Lisätietoja ja kuvia tulossa.