Milli

06/2009 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Milli on jo kunnioitettavan 10-v  iän saavuttanut herkkä smokkipukuinen herrasmies. Kaverukset Milli ja Milla saapuivat Rekuille yhdessä ja etsivät rakastavaa kotia yhdessä tai erikseen.

 

9.10.2019

Milli on isokokoinen komea kollinköllikkä, joka arvostaa omaa tilaa ja aikaa. Se ei ole yhtä utelias ja rohkea kuin kaverinsa Milla, vaan lämpenee hitaammin uusille asioille. Kollinketaleemme lempipaikka on kiipeilypuun ylimmällä tasanteella, josta on hauska valvoa ihmisten puuhasteluja. Se on iästään huolimatta hyvin leikkisä, ja tykkää erityisesti kun sitä leikitetään heinän korrella ja laservalolla, jolloin tähän senioriin saa vauhtia. Jokapäiväinen leikkituokio tai kaksi onkin Millille erityisen tärkeää mielen ja kropan virkeänä pitämisen kannalta. Milli on omanarvontuntoinen kolli, joka ilmoittaa matalilla mörähdyksillä ja moukaisuilla, kun olisi leikki- tai ruoka-aika.

 

Milli ei varsinaisesti tykkää olla sylissä, mutta pyytää silityksiä puskemalla naamansa voimakkaasti ihmisen käteen ja katsoo syvälle silmiin. Tämä papparainen pitää päärapsutuksista, mutta maharapsutusyrityksille näytetään lempeästi täpäkkää tassua. Milli pitää lepertelyistä ja joskus se vastaa takaisin. Herkkänä sieluna Milli arvostaa seesteistä kotia, jossa sen ei tarvitse stressata turhaan. Millin hampaat on vastikään puhdistettu ja hoidettu eläinlääkärin toimesta. Uuden kodin on sitouduttava iäkkäämmän kissan hampaiden kunnon ylläpitämiseen ja tarkkailuun.

 

Milla tulee toimeen kaverinsa Millin kanssa hyvin. Ne eivät kuitenkaan pese tosiaan tai juuri leiki toistensa kanssa, vaan ovat pikemminkin toisiinsa tottuneita, hyviä kämppiksiä. Milli antaa usein herrasmiehenä Millan syödä enemmän, jos se sattuu tunkemaan viiksensä Millin kuppiin.

 

Milla ja Milli tulivat Rekuille perheeseen syntyneen vauvan vuoksi ilmenneen stressikäyttäytymisen takia.  Milli ja Milla eivät sovi vauvaperheeseen, ja Millille isommatkin lapset ovat kauhistus. Kaverukset ovat asuneet aiemmin koiran kanssa, joten kiltti koira voi tulla kyseeseen. Jos Milli adoptoidaan erikseen, uudessa kodissa  tulisi olla leikkisä ja kiltti poikakissa kaveriksi painileikkeihin.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Aino / 045-221 9744

Soittoajat: Su 19-20

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Milli

Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.