Milla

6/2012 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Milla on 7-vuotias ihmisläheinen ja maharapsutuksista nauttiva tyttökissa. Kaverukset Milla ja Milli saapuivat Rekuille yhdessä ja etsivät rakastavaa kotia yhdessä tai erikseen.

 

9.10.2019

Milla on utelias ja lempeä tyttö, joka ei pelkää edes imuria ja haluaisi mennä aina rappukäytävään asti tutkimaan paikkoja. Vieraita vastaan Milla tulee rohkeasti vastaan puskien heitä rapsutusten toivossa. Se selvästi kokee olevansa yksi ihmisistä, paitsi että tietää olevansa hitusen upeampi, onhan se sentään kissa.

 

Milla ei ole kovin leikkisä, vaan tärkeintä sille on viettää aikaa ihmisen kainalossa. Milla tykkääkin rapsutuksista hurjasti. Kun sijaishoitaja pistää sängylle maate, Milla juoksee sänkyyn ja laittaa pian makuulle kylkeen tai kainaloon. Päästä silityksestä Milla ei niin välitä, mutta mahasta saa rapsuttaa kunnolla vaikka kuinka paljon, eikä niihin kyllästy. Millan löytää usein yöllä nukkumasta vierestä ja aamuisin se tulee kävelemään päälle samalla kun tarkistaa, nukkuuko ihminen vielä vai joko siltä saisi silityksiä ja ruokaa. Koska Milla on rohkea, sitä voisi koittaa opettaa kävelemään ulkona valjaissa.

 

Milla tulee toimeen kaverinsa Millin kanssa hyvin. Ne eivät kuitenkaan pese tosiaan tai juuri leiki toistensa kanssa, vaan ovat pikemminkin toisiinsa tottuneita, hyviä kämppiksiä. Millan ja Millin voi adoptoida yhdessä tai erikseen , mutta Milla tarvitsisi kuitenkin kaverikseen kiltin, samanluonteisen ja rauhallisen aikuisen tyttökissan. Kisukaverin lisäksi kiltti koirakaveri tulisi myös kyseeseen, koska kissat ovat aikaisemmin asuneet koiran kanssa.

Milla ja Milli tulivat Rekuille perheeseen syntyneen vauvan vuoksi ilmenneen stressikäyttäytymisen takia. Vauvaperhe ei heille sovi, mutta Milla tulee toimeen kouluikäisten lasten kanssa.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Aino / 045-221 9744

Soittoajat: Su 19-20

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Milla

Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.