Milla-Mamma (nyk. Milla)

Lisätty sivulle: 2012-04-22

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Milla-Mamma (nyk. Milla)
8.6.2013 Milla-Mamma muutti omaan kotiin Poriin ainoaksi kissaksi.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

16.6.2013 Milla on oikein hyvin kotiutunut tänne minun luokse Poriin! :) Neiti on ollut alusta asti oikein reipas, ensimmäisenä iltana taisi hiukan arastella kun kävi välillä hakemassa rohkeutta sängyn alta. Mutta nyt on paikat tullut tutuksi, ja seuraa hänestä on ollut oikein kivasti. Aamulla Milla tykkää tulla viereen kehräämään ja makoilemaan, päivät on mennyt oikeastaan nukkuessa minun ollessa töissä. Vakio-oleskelupaikoiksi on tullut jo ennalta arvaamani keittiökaapiston päällinen, sekä sohvan selkänoja jossa on päivänokosia otettu. Muutenkin Milla on tykännyt tutustua kaikkiin mahdollisiin paikkoihin, mihin on vain päässyt kiipeämään, ja esimerkiksi vaatekaappien sisältö on Millasta joka kerta yhtä mielenkiintoinen, kun kaappeja availen. Leikkiminen maistuu myös mainiosti, joka ilta ollaan peuhattu, ja varsinkin kun kavereita on käynyt kylässä niin Milla on näyttänyt temppujaan oikein innoissaan. On hän kyllä niin ihanan herttainen ja pirteä kissa! Liitteenä vielä pari kuvaa :)

***

Leikattu naaras, noin 2v. (tammikuussa 2013), kotihoidossa Helsingissä

Kuulumisia kotihoidosta:

15.5.2013 Sosiaalinen Milla-Mamma muuttaisi jo mielellään ikiomaan kotiin. Milla on todella ystävällinen ja leikkisä kissa. On heti tuttavallinen vieraallekin ihmiselle ja hakee silityksiä rohkeasti. Neiti on kova leikkimään ja kiipeilemään, heittämällä ponkaisee pienen lipaston päältä oven päälle, jossa on neidin lempparilelu piilossa. Tästä saa joku itselleen leikkisän ja ihmisrakkaan kissan.

30.4.2013 Iloisia uutisia, Milla-Mamman sienitestin tulos oli negatiivinen, joten rouvan kodin etsintä voi jatkua. Missä olisi Milla-Mammalle ikioma koti, jossa saa osakseen huomiota ja rakkautta? Milla-Mammasta voit lukea lisää täältä.

31.3.2013 Milla-Mamman aiemmassa hoitopaikassa todettiin sieni-infektio ja Milla-Mammasta on nyt myös otettu sienitesti, tulokset saadaan aikaisintaan huhtikuun puolivälissä. Milla-Mammasta ei toistaiseksi oteta vastaan kyselyitä.

21.3.2013 Kaunis Milla-Mamma voi mainiosti, viihtyy ihmisen seurassa ja kaipaa paljon huomiota ja leikittämistä. Jos et neitiä huomioi, kiipeää se syliin makoilemaan :) Milla-Mamma on myös hyvin utelias ja tykkää kiipeillä korkeissa paikoissa. Missä olisi Millan ikioma koti?

7.3.2013 Milla-Mamma on sopeutunut hienosti uuteen hoitopaikkaansa. Ruoka maistuu, sohva on vallattu ja neiti nauttii olostaan ja kertoo sen kehräämällä. Ihana kissa, joka kaipaa kotia ainoana kissana.

5.3.2013 Milla-Mamma saapui Suomeen kotihoitoon.

17.2.2013 Suloinen Milla-Mamma on tulossa maaliskuun alussa Suomeen pääkapunkiseudulle kotihoitoon. Jos jo sitten tälle ihmisiä rakastavalle kaunottarelle löytyisi se ikioma koti.

3.2.2013 Milla-Mamma voi mainiosti, mutta kovasti ikävöi ihmisen seuraa. Hoitopaikassa on niin paljon muitakin siliteltäviä, että Milla-Mamma meinaa jäädä muiden jalkoihin. Missä on tämän suloisen rouvan ikioma ihminen, jolla on aikaa seurustella ja silitellä tätä kaunotarta? Milla-Mamma etsii kotia ainoana kissana, sillä muita kissoja sillä on tapana pomottaa.

29.12.2012 Varaajatäti kävi tervehtimässä kauniin väristä Milla-Mammaa Tallinnassa ja neiti paljastui mukavaksi kissaksi. Milla-Mamma istahti jalkojeni juureen ja odotti silityksiä, joista sitten nauttikin paljon. Neitonen voisi sopia hyvin aikuiseen perheeseen, joko ainoaksi kissaksi tai kiltin kissan kaveriksi. Milla-Mamma on jo tovin odottanut omaaa kotiaan, joko nyt uuden vuoden kunniaksi se löytyisi?

22.4.2012 Milla on nuori kotikissa, joka on heitetty kadulle. Se on toiminut kotia etsivän Mammanpojan emona.

Kotihoitajan mukaan Milla on älykäs ja erittäin ystävällinen. Milla tykkää ihmisistä ja toisista kissoista. Milla-Mamma on kotihoidossa Tallinnassa.

Milla on kuvissa Mammanpojan kanssa. Milla on vasemmalla ja Mammanpoika oikealla.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissa on leikattu ja sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV -testit. Kissalla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissa luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa.