Milla Magia

Lisätty sivulle: 2011-06-12

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Milla Magia
7.10.2012 MILLA MAGIA SAI OMAN KODIN HOITOPAIKASTAAN

****

LEIKATTU NAARAS, noin 1v. (joulukuussa 2011), kotihoidossa Hyvinkäällä

21.10.2011 Kuulumisia kotihoidosta: Milla on edelleen arak, mutta selvästi sitä on alkanut kiinnostaa uudet asiat enemmän. Akvaario on suosittu “leikkikalu” ja tuijottelun kohde! Milla antaa koskea itseään ja sitä saa silitellä, kun se on syömässä. Milla leikkii mielellään laservalolla ja sulkaleluilla. Se ei välitä koirien seurasta, mutta mielellään kissa kaveri olisi kiva ja parhaiten Milla sopisi vanhemmalle rauhalliselle ihmiselle jolle ei ole väliä tuleeko kissa syliin vai ei. Milla kyllä nukkuu usein vieressä yöllä, jopa jalkojen välissä joskus.

8.8.2011 Kotihoitajan elämänmuutoksen takia Milla Magialla olisi jo kiire päästä omaan kotiin.

13.7.2011 Milla Magia on nyt steriloitu ja saanut rokotuksen, joten se on kaikin puolin valmis lähtemään omaan kotiin.

12.6.2011 Vinkku, Mansikka ja Milla Magia ovat suloisia kissanpentuja, jotka ovat valmiita lähtemään omiin rakastaviin koteihinsa. Milla Magia on pennuista arin, mutta sekin on jo kovasti reipastunut hoitopaikassa. :D

Pennut ovat hoidossa samassa hoitopaikassa Hyvinkäällä, jonne niitä voi mennä sovitusti katsomaan.

Pennut ovat lähtöisin Vihdin “Kissapuutarha” -projektista, josta löytyy lisätietoja Rekku Rescuen keskustelufoorumilla täällä.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.