Mila

Lisätty sivulle: 2014-09-04

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Mila
10.9.2014 Mila sai kodin Helsingistä, kotihoitopaikastaan.

***

Aikuinen naaras, leikataan.

4.9.2014 Mila on todella mukava ja kiltti kissa. Pentujensa seurassa ollut hyvinkin rauhallinen, mutta nyt pentujen lähdettyä omiin koteihinsa on energiaa riittäny leikkimiseenkin. Mila on todella sosiaalinen kissa ja tulee aina ovelle vastaan, vieraitakin tullaan tervehtimään. Silityksiä ja rapsutuksia tämä nuori neiti rakastaa ja niitä pyydetään maukumalla (välillä kovempaankin ääneen, jos ekalla kerralla ei muka huomattu). Ruuanlaitossa Mila on aina tarkkana mukana jaloissa pyörimässä ja maukuen yrittää kerjätä maistiaisia. Mila ei ole kertaakaan sähissyt tai meinannut raapaista tai purra vaikka pahanmakuista matolääkettä on annettu tai korvia putsattu. Tuimasti on kyllä aina mulkoiltu kotihoitajaa edellä mainittujen hoitotoimenpiteiden jälkeen. Pallot ja narut ovat parhaita leluja Milan mielestä. Palloja saakin olla koko ajan onkimassa sohvan alta.

Ruuan suhteen Mila on hieman nirso ja erilaisia ruokamerkkejä onkin kokeiltu ahkerasti. Liha on Milan mieleen. Selvästi siis tietää, mitä kissan kuuluukin syödä. :)

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

Rico, Tico, Tara, Zelda ja Ruu sekä emo Mila ovat alkujaan Porin tienoilta ja tulivat Helsinkiin kotihoitoon pentujen ollessa 4-5 viikon ikäisiä.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.