Miksu (nyk.Coco Chanel)

Lisätty sivulle: 2011-08-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Miksu  (nyk.Coco Chanel)
8.10.2011 MIKSU MUUTTI OMAAN KOTIIN HELSINKIIN

****

NAARAS, n.4kk (syyskuussa) Helsingissä

30.9.2011 Tuksu sisko on jo päässyt omaan kotiin, mutta Raksu ja Miksu odottavat vielä oman kodin löytämistä. Kuulumisia kotihoidosta: Molemmat ovat nykyään kovia pussailemaan! Koko ajan haluavat pusuja ja huomiota. Miksu on kovin seurallinen, pyörii jaloissa koko ajan, haluaa silityksia, nukkuu samassa sängyssä, kehrää kovasti koko ajan. Hän on myös todella leikkisä ja jaksaa vaikka kuinka kauan leikkiä ja riehua. On kuitenkin tosi kiltti ja pitää kynnet aina sisällä.

13.9.2011 Lisätty kuvia ja kuulumisia: Miksu on rohkaistunut kovasti alkuajoista, hän vain vaati pidempää tutustumista. Nykyään hän on paljon seurallisempi ja sosiaalisempi. Tulee jopa syliin joskus nukkumaan. Yleensä kyllä viihtyy jaloissa nukkumassa, esimerkiksi jos käy sohvalle katsomaan telkkaria niin Miksu on heti jaloissa nukkumassa. Miksulle on helppo antaa matolääkkeitä, hän on sylissä kiltisti ja nielee lääkkeet hyvin. Miksu on muutenkin kauhean kiltti ja pitää kynnet sisällä leikkiessään, mutta pelkää lapsia. (Otin kokeeksi 2,5v pojan kylään ja Miksu oli aivan kauhuissaan aluksi ja parin minuutin kuluttua piiloutui, mitä ei ole ikinä ennen tehnyt. Tuli pois piilosta vasta kun lapsi oli lähtenyt). Ei siis Miksua ainakaan pienten lasten perheeseen.

30.8.2011 Miksu, Tuksu ja Raksu ovat suloinen sisarusparvi kotihoidossa Helsingissä. Miksu on se joka tulee viimeisenä katsomaan uusia asioita, tutkimaan uusia tavaroita ja ovelle vastaan. Leikkii yleensä yksin esim. hiiren kanssa. Joskus muut pennut ajavat häntä leikeissä takaa ja Miksu on se joka alistuu. Hän on kyllä suloinen ja hänen turkkinsa on kaikkein pehmoisin, on hieman pienempi kuin muut mutta syö kyllä hyvin.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.