Mikko

Lisätty sivulle: 2007-11-30

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Mikko
10.3.2008 MIKKO JA MAISA MUUTTIVAT YHDESSÄ HELSINKIIN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

6.7.2011 Mikko ja Maisa muuttivat meille reilut kolme vuotta sitten. Mikko sopeutui taloon ensimmäisenä ja jo viikon jälkeen se alkoi nukkua meidän kanssa sängyssä. Siitä lähtien se onkin nukkunut sängyssä joka yö, jalkopäässä omalla paikallaan. Aamuisin saan hellän herätyksen sinnikkäällä kasvojen nuolemisella kehräyksen kera. Mikko onkin aina ollut minun vauva, jota on aina hemmoteltu kaikin tavoin… Ja sen kyllä nykyään huomaa :D

Mikon elämää on varjostanut krooninen pissatulehdus, jota ei ole meinattu saada millään kuriin. Ohipissailuja sattuu edelleen, mutta se ei haittaa sillä Mikko on maailman suloisin kissa <3 :)

****

UROS, noin 8kk (helmikuussa 2008)/Keravalla

18.2.2008 Mikko ja Maisa ovat reipastuneet kovasti, ovat ihan normaaleja kotikisuja jo, ja kehräys alkaa heti kun niitä menee hoitohuoneeseen katsomaan:)

5.2.2008 Maisasta on kuoriutunut esiin suloinen ja silityksiä kaipaava neito. Mikko taas on vielä vähän järkyttynyt uudesta hoitopaikasta, joten olisi mukavaa jos tämä kaksikko pääsisi yhdessä omaan kotiin kun ovat tottuneet elämään koko elämänsä yhdessä.

10.1.2008 Maisa ja Mikko etsivät kiireellä omaa kotia jossa saavat tottua ihan normaaliin kotikissan elämään. Tähän asti ovat joutuneet asumaan kaksin pienissä tiloissa vailla kunnon ihmiskontaktia.

Kuulumiset: “Pennut ovat ystävälliset (niitä saa ottaa syliin) mutta vähän pelokat koska niillä ei ole yhtään kokemusta normaali kotikissan elämästä- ensin katulla kissalaumassa, sitten kotona häkissä. Siksi ne tarvitsevat hiljaista ja rauhallista kotia ilman lapsia ja koiria.”

13.11.2007 Mikko on komea pieni kollinpoika, ei varmaan monen mielestä mitenkään kovin erikoisen näköinen mutta muuten oikein mukava pakkaus!

Kertomus:
Pikkuiset asuivat tehdaan pihalla ja nukkuivat suoraan asfaltilla koska ei ollut mitään pääsyä suojaan. Pennut ovat rauhalliset ja ystävälliset, täysin kesynyt kissalapset.

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös fel- ja fiv -testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.