Mikke

01/2015 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

1.9.2018

Mikke muutti uuteen kotiin Tuusulaan.

14.6.2018

Mikke on aktiivinen ja erittäin sosiaalinen nuori herra. Ihmisseura on Mikestä oikein ihanaa ja vieraatkin otetaan vastaan kovasti kehräten sekä jutustellen. Syliinkin Mikke saattaa jäädä, mutta yleensä loikoiluun valikoituu jokin muu talon parhaista paikoista. Leluista hauskimpia ovat olleet pienet pallot tai oikeastaan mitkä tahansa pienet esineet, joita jahdata hurjaa vauhtia pitkin lattioita.

Myös erilaiset aktivointipelit ovat kiinnostaneet Mikkeä ja herkut toimivat hyvänä motivaationa. Kaikista ihaninta puuhaa Mikestä on ollut valjasulkoilu ja Mikke kulkeekin valjaissa sujuvasti sekä viihtyy pitkiäkin aikoja ulkona seikkaillessaan.

Mikke saapui Rekku rescuelle kotihoitoon maaliskuun loppupuolella ja saapuessaan Mikellä oli ongelmia ruoansulatuksen kanssa. Lopulta kuitenkin raakaruokinnalla Miken vatsa satiin kuntoon ja laadukkaan ruokinnan jatkuminen uudessakin kodissa olisi toivottavaa. Miken toiveissa olisi koti, jossa riittäisi kiinnostusta nuoren kissan aktivointiin sekä yhdessä ulkoiluun.

Mikke on tottunut olemaan ainoana kissana, mutta on ulkoillessaan osoittanut, että saattaisi tulla toimeen rauhallisen sekä kissoihin tottuneen koirakaverin kanssa.