Mikke

Lisätty sivulle: 2016-10-10

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Mikke
7.11.2016 Mikke ja Söpis saivat yhteisen kodin Espoosta.

***

Leikattu uros, synt. 19.2.2014, kotihoidossa Vantaalla.

10.10.2016 Mikke ja Söpis ovat tulleet Rekku Rescuelle samasta kodista etsimään uutta kotia itsestään riippumattomista syistä. Nämä pojat tulevat loistavasti toimeen keskenään ja ovat kotihoitajan mukaan kuin paita ja peppu. Veljekset leikkivät keskenään, nukkuvat usein samoissa paikoissa ja etenkin Söpis seuraa Mikkeä mielellään. Mikke antaa vähän ujommalle Söpikselle turvaa.

Edellisessä kodissa Mikke oli syönyt enimmäkseen kuivaruokaa, mutta nyt uppoaa lähinnä märkäruokaa ja raakaa lihaa. Aluksi uudet maut ja koostumukset aiheuttivat kolleissa ihmetystä, mutta nyttemmin ne syövät tarjotun ruuan muitta mutkitta.

Ihmisläheiset veljekset tulevat hakemaan silityksiä ja rapsutuksia ihmisiltä. Ne kehräävät ja puskevat sekä ihmisiä että toisiaan. Sijaiskodissa on myös koiria, joiden kanssa ne tulevat myös toimeen. Edes alkujännityksessä ne eivät lähteneet juoksemaan karkuun vaan ihmettelivät outoja otuksia välimatkan päästä, reippaita poikia kun ovat!

Mikke ja Söpis viihtyvät kylpyhuoneessa lattialämmityksen takia. Ne tykkäävät nukkua omissa kantokopissaan ja sohvalla. Vaikka kissat eivät ole kauaa sijaiskodissa asustaneet, ne ovat jo kuin kotonaan.

Uudessa kodissa saa olla koiria ja kissoja, mutta nämä veljekset tulevat loistavasti kahdestaankin toimeen.

Mikke on veljeksistä reippaampi ja rohkeampi. Heti sijaiskotiin saavuttuaan se tuli kopasta ulos ja lähti tutkimaan paikkoja. Kotihoitajaakin se tuli tervehtimään ja haistelemaan. Silittää ja rapsuttaa se antoi lähes samantien, kunhan oli uuden kotinsa ensin tarkastanut. Koirista se ei ole moksiskaan ja jopa leikkii sijaiskodin toisen koiran kanssa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin:

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.