Mikinka (nyk. Millie)

Lisätty sivulle: 2014-09-29

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Mikinka (nyk. Millie)
20.10.2014 Mikinka ja Miurek saivat kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

25.10.2014 Kiitos että pääsimme uuteen kivaan kotiin, jossa joka päivä saadaan massut täyteen herkkuja. Lisäksi 5 rapsuttajaa on aina valmiina silittelyihin, leikkeihin ja hellyydenosoituksiin. Pusuja ja haleja tulee joka suunnasta – meitsi tykkää! Alle viikko takana ja kahden ensimmäisen päivän jälkeen avautui uusi maailma! Pääsimme yhdestä huoneesta isoon huoneistoon leikkimään! Jee! Iltaisin leikitään siskon kanssa kovasti hippaa ja parketilla on kiva liukua kynnet kirskuen…. Ikkunoista tiiraillaan lintuja ja ohikulkevia lenkkeilijöitä karvaturreineen ja teroitellaan kynsiä sohvan pieluksiin. Äitee kyl puhu et Zooplussasta on tulossa meille hieno raapimispuu – palmunlehtineen… mrrrr…. Vauhti on kova ja välillä vetäydytään sohvan alle lepäämään ja keräämään voimia.

Muuten ollaan voitu oikein hyvin, yritetään jutella uusien perheenjäsenten kera mutta yhteinen sävel vielä hakusessa. Kyllä ne kuitenkin ymmärtää kun on nälkä ja kun haluaa syliin – jes. Tänään kokeiltiin ekaa kertaa valjaita ja päästiin ulkoilmaan haistelemaan syksyn tuoksuja … Ihan kiva piha meillä. Paljon koloja ja piilopaikkoja leikeille ja sit parasta on iso puu johon kiivetä. Äitee ei oikein tykkää kun hypätään ruokapöydälle ja siirtää aina pois… mutta onneksi se sentäs hyväksyy verhoissa kiikkumisen. SE ON KIVAA! Vessapaperirulla leikitkin on hauskoja! Me pidetään siskon kanssa yhtä… pestään toisemme, halitellaan ja välillä nahistellaankin hieman. Pikkusisko on vaan siitä hölmö että yrittää aina täppiä ja purra mun häntää! No se on mua paljon pienempi, joten en viitsi pahemmin isotella.

Ei meillä hätää! Kaikki on hyvin ja uudet ihmis -siskot ja veljet kivoja! Kovasti terkkuja kaikille ja toivottavasti se äiti ja veli Tapkakin saavat uudet kivat kodit pian!

Tassut!

-Miurek (nyk. Moritz) ja pikkusisko Mikinka (nyk. Millie)

***

Leikattu naaraspentu, syntynyt 18.7.2014, luovutus aikaisintaan 10.10.2014. Kotihoidossa Helsingissä.

29.9.2014 Mikinka on rasavilli seikkailija ja maailman tutkija. Mikinka on erittäin kiinnostunut ihmisistä ja tulee häntä pystyssä tervehtimään. Se ei jää leikeissä poikien jalkoihin, vaan hyppii niitä kohti pelottavasti kylki edellä. Kun kaikki muut ovat keskittyneet leikkiin tai tulevat yhteen kasaan lekottelemaan, Mikinka vielä tutkii paikkoja. Ja sitä on vaikea löytää, kun se melkein kokomustana osaa olla huomaamaton.

Maminan pennut Creminka, Tlapka, Tapka, Mourek, Mikinka ja Miurek ovat aivan mahtavia – osaavat hiekkalaatikon käytön, syövät innolla kaikkea tarjottua ruokaa, antavat hyvin tehdä hoitotoimenpiteitä, tykkäävät ihmisen ja tietysti ennen kaikkea toistensa seurasta. Niitä on kiva leikittää ja ne kiipeävät tilaisuuden tullen pian syliin. Tällä pentueella on hyvä alku kotikissan elämään, koska ne ovat saaneet emonsa ja ihmisten huolenpitoa sekä toistensa opettavaista seuraa pienestä pitäen. Omassa kodissa pitäisi löytyä leikkisää kissaseuraa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.