Miki

Lisätty sivulle: 2012-05-10

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Miki
2009 MIKI SAI OMAN KODIN AINOANA KISSANA

****

KUULUMISIA omasta kodista:

10.5.2012 Hei Merita ja Rekku Rescuen väki. Olette monta kertaa käyntyt mielessäni ja monen monta kertaa olen ajatellut, että täytyy kirjottaa Mikin kuulumisista. Nyt vasta sain aikaseksi sen.

Eli en tiedä muistako, mutta toit meille Mikin vuonna 2009 elokuun lopussa Haapasalusta. Haimme sen sinulta Katajanokan satamasta. Mikillähän todettiin myös FIV sitten syksyllä kun veimme sitä eläinlääkärille. Mikillähän oli aika paha märkivä haava korvan takana, kun se meille tuli ja muutenkin sen maha reistaili. Haava on saatu parannettua jo aikoja sitten. Tosin muutama eläinlääkärikäynti siihen tarvittiin. Mahan reistailu johtui ruokaaineallergiasta ja nyt kun Miki on nyt kaksi ja puoli vuotta syönyt apteekin kissojen allergiaruokaa, on mahan reistailu loppunut.

Mikille siis oikein hyvää. Se on oikein ihana, onnellinen, kiltti ja reipas kisu. Tällä hetkellä asumme Mikin kanssa Helsingissä Tapanilassa. On hämmästyttävää kuinka reipas se on. Aluksi kun tietty oli hieman arka varsinkin uusia ihmisiä kohtaan. Nyt se ei ole enää ollenkaan säikky vaan oikein rohkea pikku herra. Miki on voinut hyvin ja ollut oikein terve. Tosin hellyydenkipeä se on. Huomiota ja hellyyttä on saatava paljon. Miki ei yksinolosta kyllä välitä pätkääkään, vaan koko ajan sen on saatava olla mukana porukassa. Yöt se nukkuu tietenkin kehräten kainalossani :) Miki on valloittanut myös mummoni, vanhempieni ja kummieni sydämet. Aina matkalle lähtiessä on perheen kesken kinaa siitä, kuka Mikiä saa hoitaa. :)

Ensimmäiseen vuoteen Miki ei maukunut juuri lainkaan. Sanoinkin sitä silloin mykäksi. Nyt se maukuu ja juttelee senkin edestä. Ja osaa komentaa hyvin leikkimään sen kanssa. Pingispallot ovat sen lempileluja ja niitä se viskelee ympäriinsä. Mutta yksin se ei kauaa välitä leikkiä, vaan sen kanssa täytyy pallotella. Nyt kun ilmat on jo taas lämpimiä kuluu sen päivät parvekkeella loikoillen ja auringosta nauttien.

Laitan sinulle liittenä myös kuvia Mikistä. Olisi hienoa, jos voisit välittää terveiseni ja kuvat myös Haapsaluun Mikiä hoitaneelle henkilölle. Olisi kiva, että sekin saisi tietää Mikillä kaiken olevan hyvin.

Kiitos vielä kun toitte Mikin elämäämme. En edes osaisi kuvitella elämää enää ilman Mikiä. Ja ihanaa, että se FIVistä huolimatta on pysynyt terveenä ja iloisena kisuna. Aluksi tietenkin tuo FIV oli pieni järkytys, mutta kun näyttää siltä että Miki nauttii elämästä ja on onnellinen, niin mitäpä siitä. Monesti olen miettinyt, että ihanaa olisi jos talossa olisi toinenkin (FIV) kissa, mutta luulen, että Miki nauttii kun saa kaiken huomion itselleen. Niin huomionhakuinen se on.

Lämpimin terveisin: Maija

****

Tarhakuvausta: Miki on rauhallinen ja hellyyttä kovasti kaipaava, jo aikuiseen ikään ehtinyt kissaherra.