Miiu

Lisätty sivulle: 2014-04-22

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Miiu
25.1.2015 Miiu sai kodin Helsingistä.

***

Leikattu naaras, aikuinen

26.11.2014 Miiu on oikein sosiaalinen ja ihana tyttö. Se on ovella ensimmäisenä vastassa ja ottaa huomionosoitukset oikein mielellään vastaan. Sylissäkin Miiu malttoi jo viettää aikaansa. Miiu etsii rauhallista kotia ainoana kissana, sillä se nauttii enemmän ihmisten, kuin kissojen seurasta.

Aikuiset tyttökissat tuntuvat melko huonosti saavan koteja Valgasta. Miiukin on tarhalla ollut jo liki vuoden! Joko olisi tämän hurmaavan neidin vuoro päästä omaan kotiin?

27.6.2014 Kuvaterveisiä Miiulta! Se nautiskeli saamistaan silityksistä ja vietti iltaa rennosti lötkötellen.

22.4.2014 Miiu on oikein ystävällinen, silityksistä ja rapsutuksista tykkäävä kissatyttö. Syliinkin Miiun sai nostaa, mutta mielummin se tulee sohvalle viereen siliteltäväksi tai kapuaa itse syliin istumaan. Miiu kiusaa tarhalla muita kissoja, ilmeisesti se stressaa tarhaoloissa. Miiu on aiemmin asunut viiden kissan kanssa vanhemman rouvan luona, mutta voisi nauttia elosta ainoana kissana. Miiu vaikuttaa melko touhukkaalta, eli omistajan tulisi olla valmis leikittämään ja virikkeistämään Miiua.

Miiu on tullut tarhalle joulukuun 2013 alussa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 140 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissa on leikattu ja sille on tehty sienitesti. Yli 6 kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV -testit. Kissalla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissa luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.