Miisu

2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

4.12.2023 Miisu muutti omaan kotiin viettämään kissanpäiviä.

 

Hurmaava Miisu on seurallinen ja ihmisrakas pieni, pörröinen naaraskissa.

30.10.2023

Miisu tuli löytökissana Rekuille etsimään omaa kotia. Miisu on luottavainen ja pelkäämätön ihmisiä kohtaan ja tykkääkin paljon seurasta, huomiosta ja rapsutuksista. Tyypillistä Miisulle on alkaa kehrätä heti, kun rapsutukset alkavat. Miisua eivät hetkauta uudet ihmiset, ihmisseurueet tai kova puheensorinakaan, vaan vieraiden ollessa kylässä hän hakeutuu rohkeasti ihmisten seuraan ja nauttii paistatella huomiossa ja ottaa rapsutuksia kaikilta vastaan.

Miisun iästä ei ole tietoa, mutta hän on joka tapauksessa nuori, eloisa ja vilkas kissa, jolle maistuu leikki. Miisu antaa käsitellä itseään, mutta on vilkas, eikä oikein meinaa pysyä sylissä tai paikallaan, mikä saattaa hankaloittaa hoitotoimenpiteitä. Hoitotoimenpiteitä kannattaa uudessa kodissa harjoitella edelleen. Terhakkuudestaan huolimatta hän on kuitenkin rauhallinen, eli maljakot ja huonekalut pysyvät paikoillaan ja kaappien ylähyllyt koskemattomina. Suuren osan päivästä hän viettääkin omassa rauhassa nukkumapaikassaan makoillen.

Miisu sopii kotiin, jolla on aikaa antaa hänelle paljon rakkautta, rapsutuksia ja leikityksiä. Rohkeudestaan ja ihmisrakkaudestaan johtuen Miisu sopii myös sellaisen kodin vilskeeseen, jossa käy kyläilijöitä tai jossa on esimerkiksi jo vähän vanhempia kissoihin tottuneita lapsia. Kokemusta toisen kissan tai koiran kanssa asumisesta tai Miisun suhtautumisesta niihin ei ole.