Miisaliina

Lisätty sivulle: 2010-10-19

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Miisaliina
24.4.2011 MIISALIINA JA SIMBALABIN SAIVAT YHTEISEN KODIN SUOMESTA

****

KUULUMISIA omasta kodista:

5/2011 Hei! Kiitos! Meillä on lähtenyt hyvin sujumaan. Aluksi oli kunnon pelokas episodi, kun Miisa oli saanut itsensä teljettyä seinien väliin ensimmäisenä yönä. Aamulla kun heräsimme, niin Miisaa ei näkynyt missään. Meillä oli remontin jäljiltä jäänyt reikä keittiön alaseinään, josta Miisa oli päässyt wc:n ja keittiön seinien väliin. Onneksi kuulimme maukunan ja koitimme ensiksi houkutella Miisaa alas, mutta ei se uskaltanut hypätä. Loppujen lopuksi sahattiin yläseinään isompi reikä, josta Miisa sitten uskaltautui tulla ulos. Se oli kyllä melkoinen seikkailu pienelle kissalle! Onneksi selvittiin sitten kuitenkin pelkällä säikähdyksellä.

Röllin (koira) kanssa neitoset ovat tulleer ihan hyvin juttuun… Simsalabim (Simba) on selvästi rohkeampi ja uteliaampi. Tuntuu, että se kyllä rohkaistuu tekemään moniakin juttuja vielä tulevaisuudessa. Simba myös rakastaa olla sylissä ja nauttii rapsutuksista todella paljon! Hän on kovin pienikokoinen ja hyvin suloinen, joten on kyllä todella monen kyläläisen suosiossa ollut! Miisa on vielä vähän arka… Se aristelee Rölliä ja ei niin viihdy sylissä. Kuitenkin rapsutukset ja huomio kelpaavat hänellekin mainiosti! Yhdessä tytöillä on jo ratkiriemukasta. Siinä on matot ja peitot saaneet melkoista kyytiä kun yhdessä juoksevat rataa! Parvekkeen tytöt ovat saaneet täysin omaan käyttöönsä ja se onkin heidän valtakunta. Sinne on turvallista jättää, kun ei ole koloja ja se on lasitettu. Sieltä on neitosten hyvä tiirailla maisemia.

****

LEIKATTU NAARAS

Miisaliina odottaa kotia Virumaan tarhalla.

20.2.2011 Miisaliinalle kuuluu hyvää. Tyttö saa asua toimistorakennuksessa, koska on erittäin sosiaalinen ja tykkää puuhastella siellä missä ihminen tekee töitä. Miisaliina on erittäin sosiaalinen, joka kaipailisi sitä ihka omaa kotia. Miisaliina tulee hyvin juttuun muiden kissojen kanssa.

19.10.2010 Miisaliina on löydetty tienviereltä, jonne hänet on todennäköisesti tiputettu autosta, koska tyttöä ei ole enää haluttu pitää kisun kasvaesssa hieman isommaksi. Miisaliinalla on ikää nelisen kuukautta ja tyttö muistuttaa hieman kummituseläimeltä suurien silmien kanssa :) Miisaliina saa välillä asustella työntekijöiden tilassa, jossa Miisaliina nauttii rapsutuksista ja huomiosta.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kats tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista on tehdään ilmoitus Eviralle