Miisa

07/2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Ihana kaunottaremme Miisa on viime kesänä syntynyt nuori tyttö. Miisa on herkkä ja ujo kissa, joka rakastaa leikkimistä ja lintujen bongailua.

 

15.5.2020

Miisa on alkuun todella ujo kissa, joka sijaiskotiin tullessaan vietti useamman päivän pesukoneen takana piilossa. Ajan kanssa siitä on kuoriutunut tomera tyttö joka tykkää leikkiä, nukkua ja olla rapsuteltavana. Miisa tykkää rakkaudesta ja rapsutuksista, mutta pitää kiinni rajoistaan – esim. masurapsutukset ei aina Miisalle maistu. Öisin paras paikka nukkua on oman ihmisen jalkojen päällä.

Miisa opettelee vielä yhteiseloa ihmisen kanssa, joten esimerkiksi nostelu ja sylissä oleminen on vielä Miisalle aika epämiellyttävä juttu ja käsittely vaatii harjoittelua positiivisen vahvistamisen kautta. Uudet ihmiset ovat Miisalle vielä jännittävä asia, ja Miisalle on tärkeää että on mahdollisuus päästä piiloon ja että ihmiset ymmärtävät antaa sille omaa tilaa ja aikaa, kun tytteli sitä tarvitsee. Muutkin uudet asiat on vielä kovin jännittäviä tälle hitaasti lämpeävälle tyypille. Esimerkiksi lasitettu parveke on ollut Miisalle kotihoitopaikassa hurjan pelottava asia, mutta nykyään sinnekin uskaltaa jo tehdä tutkimusretkiä.

Omia ihmisiään Miisa ei pelkää ollenkaan, vaan päinvastoin ohikävelevän ihmisen jalat on jopa oivaa saalista tälle petoeläimelle! Olisi siis tärkeää, että Miisalla olisi uudessa kodissa paljonmukavaa touhua sekä myös leikkisä tyttökissa juoksentelukaveriksi. Miisa rakastaa juosta narun perässä, seurata ikkunasta lintuja ja käkättää niille, tutkiskella asioita sekä hengailla oman ihmisensä kanssa.

Miisan pieni massu on mennyt herkästi sekaisin kotihoitopaikassa, mutta nyt on löytynyt vatsaystävällinen erikoisruoka, mitä Miisan maha kestää. Vaikka maha on välillä ollut sekaisin, niin Miisa on osannut aina tehdä asiansa vessaan.Miisaa ei ole FIV-/Felv -testattu.

Miisa etsii kotia, missä ymmärretään herkkää kissaa ja jaksetaan panostaa ruokavalioon, jotta maha pysyy hyvässä voinnissa. Miisan sopeutumista eloon ihmisen kanssa voisi auttaa myös reippaan ja kiltin tyttökissan antama esimerkki.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 160 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Tiina / 045 221 2535

Soittoajat: Sovittaessa

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Miisa

Olen lukenut Rekku Rescue ry:n ohjeet kissan adoptioon: Kissan Adoptio

Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.


Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.