Miiru Mustikka

Lisätty sivulle: 2012-10-24

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Miiru Mustikka
1.12.2012 MIIRU MUSTIKKA (AKA. MUSTI) MUUTTI OMAAN KOTIIN HELSINKIIN KOLMEN KISSAN KAVERIKSI

****

UROSPENTU, noin 3kk (lokakuussa 2012), kotihoidossa Vantaalla

24.10.2012 Pikkuiset pörrökissat Miuku Manteli, Kisu Pikkukuu, Miiru Mustikka sekä eri pentueesta oleva “isoveli” Otto-Veikka Töppönen saatiin syksyn tullen talteen kun heidät pihallaan havainnut perhe huolestui ulkona juoksevista pikkukisuista ja otti operaatiokseen loukuttaa pennut pois talven tieltä. Niin saatiin kiinni kaikki pihamaalla vilahdelleet pörröturkit sekä yllätyksenä myös rohkaisevan isoveljen roolin saanut herra Töppönen.

Kaikki pikkukissat olivat alkuun melko kauhuissaan suuresta elämänmuutoksesta, olivathan ne saaneet juosta ulkona ilman kovin läheisiä ihmiskontakteja. Miiru oli alkuun aika hurja poika jota ihan omien sormiensa suojaksi oli turvallisinta lähestyä hansikkaat kädessä ;) pikkuhiljaa pelko kuitenkin vaihtui pentukissan uteliaisuuteen ja nyt tullaan jo reippaampien kaverien rohkaisemana häntä pystyssä vastaan ja pyytämään silityksiä ja syliinkin saa nostaa. Ensimmäinen rokotusreissu taisi olla Miirulle sopivaa shokkihoitoa sillä sen jälkeen ei ole kotihoitaja tältä kisulta enää pienintäkään sähähdystä kuullut :D Miiru on ihana poika jonka kehitystä on ollut ihan huimaa seurata!

Lapsiperheisiin pentuja ei suositella sillä vaikka kaikki ovat ystävällisiä ja ajan kanssa varmasti reipastuvat vielä lisää, ovat pikkuiset äkkinäisille liikkeille ja koville äänille hieman säikkyjä joten lapsiperheen meno olisi tälle porukalle turhan stressaavaa. Rauhallisempi koti jossa pikkuiset saavat reipastua ja rakastua omiin ihmisiinsä olisi näille suloisuuksille se paras.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.