Miina

14.06.2017

Alkuperä: Suomi

23.6.2020 Miina sai oman kodin toisen tyttökissan kaverina.

***

Miina on utelias ja leikkisä nuorehko kissatyttö, joka kaipaa vielä rohkaisua reippaalta kissakaverilta.

2.6.2020

Miina muutti Rekkujen sijaiskotiin yhdessä emonsa Ruutin kanssa. Miina haastaa toisinaan äitiään leikkiin, mutta tämä harvoin jaksaa Miinan tempauksista innostua. Miina ja Ruuti voivat muuttaa joko yhteiseen kotiin tai kumpikin omaansa erikseen. Miinan uudessa kodissa tulisi olla sille leikkikaveriksi reipas ja ihmisrakas tyttökissa, jolta Miina saisi turvaa vielä ajoittain jännittävissä arjen tilanteissa.

Miinalla riittää energiaa leikkeihin ja telmimiseen. Luonteeltaan se on utelias ja juttelevainen, mutta säikkyy vielä ääniä ja äkkinäisiä liikkeitä, joita ampaisee nopeasti karkuun sohvan alle. Miina saattaa myös vielä väistää ihmisen kättä, vaikka silitykset toisinaan jo kelpaavat hyvin. Leikki on tie Miinan sydämeen, ja sen varjolla Miinaan onkin helppo saada kontaktia. Miina voisi sopia vähän isompien lasten perheeseen, jossa lapsillakin olisi jo kokemusta kissojen kanssa elosta.

Miinalla havaittiin eläinlääkärin tarkastuksessa hieman hammaskiveä, joten suun kunnon säännöllinen seuraaminen on tärkeää.