Miina (nyk. Tikru)

Lisätty sivulle: 2006-12-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Miina (nyk. Tikru)
10/2005 MIINA SAI OMAN KODIN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

2005 Viikko on kulunut ja ihan kuin Tikru olisi aina ollut meillä. Kotiutuminen sujui tosiaan helposti ja niin on mennyt kaikki muukin. Viki-villakoirasta ja Tikrusta on tullut hyvät ystävät. En onnistunut ottamaan yhtään yhteiskuvaa vaikka usein loikoilevatkin lattialla vierekkäin. Usein on tosin meno aika villiä juoksemista peräkkäin. Viki on kovin ihastunut Tikruun ja Tikru saa käydä syömässä Vikin kupilla, leikkiä Vikin leluilla ja jopa nukkua sohvalla leijonakuninkaan peitolla! Viki ei ota yhtäkään Tikrun lelua mutta katselee “hymyssä suin” vierestä kun leluhiiret saavat kyytiä. Tikru nukkuu yöt rauhallisesti Mikin vieressä, Viki mammanpoikana tietenkin minun vieressäni. Päivät taitavat nyt mennä nukkumalla, niin paljon on Tikrussa virtaa iltaisin. Viime viikolla riehuminen jatkui aamusta iltapäivään ja sitten simahdettiin. Mitään varsinaista haaveria ei ole sattunut, Tikru on tosin jo mulahtanut Vikin vesikuppiin. Tänä aamuna Tikru meni jääkaappiin, onneksi huomasin oitis jotain outoa juustopaketin vieressä. Ruoka maistuu neidille hyvin, kermaviili menee palanpainikkeena. Sunnuntaina Tikru sai kuhafilettä ja se oli mieluista.

Ketään tai mitään Tikru ei pelkää. Kaikki vieraat ovat olleet tosi ihastuneita kauniiseen kissaneitoon, useimmiten hän onkin poseerannut pöydällä loikoillen. Oma kiipeilyteline mökkeineen on mieluinen paikka. Kovasti tuntuu viehättävän myös tiskiallas, siellä Tikru usein loikoilee. Mitään paikkaa ei ole kielletty mutta ainahan kissa valikoi mieluisat paikat itse. Kukat ovat selkeästi vastustamattomia. Yhden palmun jouduin jo antamaan pois, sen lehtien kahina oli aivan liikaa, siinä oli kiipeiltävä mutta kun ei ollut vielä palmupuu niin ei kestänyt. Kukkamullat saavat myös kyytiä. Katsotaan joudunko luopumaan useammastakin kukasta, minä kun olen itsekin hulluna kasveihin. Nuo myrkyllisyysjututkin on otettava huomioon, tosin Tikrulle on omassa ruukussa kissanruohoa ja sitä hän käykin syömässä ahkerasti.

Meillä on siis kaikki hyvin ja pikkuinen kissaneito on uskomattoman ihana. Oikeastaan Tikru on vielä suloisempi kuin osasimme odottaakaan ja sopiva sekoitus vilkasta, leikkisää & rohkeaa sekä sylissä kehräävää pikku söpöliiniä. Kiitokset teille kaikille, jotka olette osallistuneet Tikrun hoitoon ja kasvatukseen.

Terveisin Jaana & Mikki & Tikru & Viki

****

Miina on suomalainen vahinkopentu. Miinan emo lähti karkuteille ja löytyi reilun kahden kuukauden päästä kolmen pennun kanssa. Miina on luovutusiässä syyskuun lopussa, ja luovutetaan uuteen kotiin useaan kertaan madotettuna, tunnistusmerkittynä ja ensimmäiseen kertaan rokotettuna.