Miina (nyk. Keksi )

Lisätty sivulle: 2011-01-23

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Miina  (nyk. Keksi )
29.1.2011 MIINA SAI KODIN HELSINGISTÄ TOISEN KISSAN KAVERINA

****

KUULUMISIA omasta kodista:

30.1.2011 Moikka! Eilen hain Miinan sieltä Porista ja kymmenen aikaan illalla oltiin kotona. Matka meni ihan hyvin, muutaman minuutin Miina raapi verkkoa kassissa mutta totesi sen turhaksi ja kävi nukkumaan. Miinan uudeksi nimeksi tuli Keksi, nyt mulla on Kaura ja Keksi eli kaurakeksi! :)

Kotiin ku päästiin niin laitoin ensin Kauran vessaan hetkeksi jotta Keksi ehti
kattelee paikat läpi ja kun päästin Kauran pois Keksi meni Kauran ohi ja morjesti ja jatko tutkimusmatkaansa. Kaura meni matalaksi ja pörrötti häntänsä ja katsoi mua ihmeissään ja seurasi sitte nenä kiinni Keksin pepussa monta minuuttia. Kaura on myös ihmeissään ja vähän ehkä närkästynyt mulle siitä että Keksi tulee mun syliin kehräämään kun Kaura on tottunut olemaan ainoa kehruukone. Eiköhän se siitä kohta pian ymmärrä että mun syli on tarpeeks iso niille molemmille ja Keksi on huippu leikkikaveri. :)

Illalla jo vedettiin rallia täällä ja kurnutettiin (Kaura siis kurnutti ja Keksi
kähisi ku yritti). Yön Keksi nukku tyynyllä missä Kaura yleensä nukkuu joten Kaura loukkaantuneena nukkui kiipeilypuussa. Eiköhän näistä vielä kaverit tule!
Kiitoksia tuhannesti, Keksi on täydellinen! Terv. Sari

****

NAARAS

28.1.2011 Miina on edelleen hirmu menijä ja utelias pikkuinen, pari kertaa on päässyt livahtamaan oven raosta “talon puolelle” ja on vaan mennyt ja tutkinut rohkeasti huoneita. Siis ennen kuin ollaan saatu hänet kiinni ja takaisin takkahuoneen puolelle. Meidän omat kollit ovat kiinnostuneita tytöistä, mutta hiukan täytyy vielä sähistä ja pörhistää häntää, kun ei oikein tiedä mitäs nuo nyt on… Miina tulee kyllä nauttimaan aikanaan, kun pääsee isompiin tiloihin ja saa kunnolla juostua ja leikittyä. Miinan sylin kaipuusta saa 2-vuotias poikammekin osansa ja tykkää silitellä tyttöä.

Miinalla ja kuopuksella onkin välillä kovat jalkapallopelit menossa. =) Meillä on takkahuoneessa jalkapallopöytä-peli ja kun poika menee sen luo, Miina hyppää pelipöydälle ja odottaa jo milloin poika antaa pallon, ja niin alkaa huima peli. Miina metsästää palloa ja kun se menee maaliin, mitä Miina ei oikein ymmärrä miksi se pallo katoaa yht’äkkiä, poika on sitten valmiina ja antaa pallon takaisin ja peli jatkuu. Näistä tytöistä Miinasta ja Mirjamista on kyllä niin paljon iloa ja lämpöä, että on suuri onni, että olemme saaneet tutustua heihin. Ikävä tulee olemaan suuri kun aikanaan lähtevät, mutta toiveissa on kuitenkin löytää molemmille vielä se ikioma perhe.

23.1.2011 Olen Miina 5-6kk vanha, utelias ja vilkas pikkuneiti. Haluan kiivetä syliin ja sulkea silmäni, nautin silityksistä ja rapsutuksista ja kehrään äänekkäästi. Kun läheisyyden kaipuu on hetkeksi täytetty, juoksen, pompin, saalistan leluja ja puran energiaani vauhdikkailla leikeillä siskoni Mirjamin tai sopivan ihmisen kanssa, joka jaksaa leikittää ja juoksuttaa. Välillä on pakko taas hypätä syliin ja varmistaa, että oma ihminen on lähellä ja huomaa minut, pusken vaikka kasvoja jos muuten en saa huomiota.

Olen haalean beigen värinen, siro ja kaunis kisu-neiti. Syön paljon ja osaan käydä vessalaatikossa, hommat hoituu aika siististi, en räiski hiekkaa ympäriinsä…

Kaipaan kotiin, jossa minulle on kaveri, siskoni tai joku toinen kissa, joka jaksaa leikkiä ja touhottaa kanssani. Yksin en viihdy, eikä aina jaksa saalistaa itsekseenkään… Meidät on sisareni Mirjamin kanssa pelastettu erään eläinsuojeluprojektin yhteydessä Satakunnassa.

Yksi piirre on huomioitava minusta enemmän kuin muut ihanat ominaisuuteni; minä en osaa/pysty miukumaan tai maukumaan kunnolla, ääneni on hiljaista kähinää. Ehkä olen joskus joutunut huutamaan liikaa kylmässä tai jotain, jonka vuoksi olen käheä-ääninen. Pitää olla tarkkana, etten jää oven taakse komeroon tai muualle, sillä hento ääneni ei kanna välttämättä oven läpi. Ja joka paikkaan kun tungen ja haluan, täytyy olla varuillaan etten eksy pahaan paikkaan.

Miina ja Mirjami ovat kotihoidossa Porissa.

Kulukorvaus kissapennusta on 100 euroa. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.