Miina

2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Espoo (sijaiskodissa)

Seurallinen ja kiltti Miina etsii omaa loppuelämän kotia yhdessä ystävänsä Bobin kanssa.

19.6.2024

Miina tulee oma-aloitteisesti syliin, mutta nostamista ja muita hoitotoimia Miina vielä harjoittelee. Harjaaminen sujuu hyvin ja on mieluisaa. Karvaa Miinasta lähtee melko paljon, erityisesti keväisin, joten harjaaminen onkin hyödyllistä. Nopeat liikkeet ja yllättävät äänet saavat Miinan säikähtämään. Miina on aktiivinen ja leikkisä. Erityisen mieluisaa onkin leikkiä ja riehua yhdessä Bobin kanssa. Myös yhteiset lepo- ja pesuhetket ovat mukavia. Miina tykkää seurata ikkunasta ulkomaailmaa. Uusien ihmisten kanssa Miina usein jännittää ja saattaa mennä piiloon. Saadessaan tutustua rauhallisesti omaan tahtiinsa, Miina saattaa tulla tervehtimään ja puskemaan vieraitakin. Tuttujen ihmisten kanssa Miina on erittäin seurallinen ja hellyyden kipeä. Miinan mielestä rapsutuksia ei voi koskaan saada liikaa.

Bob ja Miina tulevat kissapopulaatiosta, jossa kissoilla on todettu kissojen kaliki,- mykoplasma, – klamydia ja bordetella bronchiseptica -tartuntoja. Miina on hoidettu antibiooteilla bakteeri-infektioiden takia. Molemmat ovat sijaiskodissa saaneet Flumax-ravintolisää tukemaan hengitysteiden terveyttä ja ennaltaehkäisevästi. Flumaxia tulisi jatkaa myös uudessa kodissa aluksi ja samoin kaikissa stressaavissa tilanteissa tulevaisuudessa. Hyvä hammashoito on myös tärkeää läpi elämän.  Miinalta on poistettu useita hampaita ja hampaissa on paradontiittia. Miinan kieli myös roikkuu usein suusta. Miinalla esiintyy toisinaan kroonista silmien vuotoa, johon auttaa silmien puhdistaminen.

Bobille ja Miinalle etsimme kissakokenutta kotia, jossa ollaan valmiita myös sitoutumaan tämän kaksikon terveydestä huolehtimiseen.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 250 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Rekku Rescue ry on rekisteröitynyt eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 17893077.

Tiedustelut

Nina / 045 6968610

Soittoajat: Sovittuna aikana. Täytäthän ensin tiedustelulomakkeen.

ninarekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella.
Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Miina

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.