Miina

08.10.2023

Alkuperä: Suomi

6.3.2024 Miina löysi oman kotinsa siskonsa Lulan (nyk. Luna) kanssa.

***

Miina on utelias seikkailijaluonne, jolta aina löytyy kellonajasta huolimatta intoa tutkimusretkiin. Miina etsii omaa kotiaan siskonsa Lulan kanssa.

26.1.2024

Miinan äitikissa Tyti saapui Rekku Rescuen kotihoitajan luokse syyskuussa 2023 jo ennen pentujensa syntymistä. Lokakuussa Tytin aika kotihoitajan ainokaisena hoitokissana loppui, kun viisi pentua syntyi: Lula, Miina, Rene, Tommi ja Ilves. Hieman myöhemmin myös Nappi-pentu tuli täydentämään tätä kissaperhettä.

Miina on utelias ja rohkea seikkailija, valmiina tutkimaan ympärillä tapahtuvaa vuorokauden ympäri. Hän on erityisen puhelias ja ilmaisee rohkeasti mielipiteitään. Hiekkalaatikolla käyminen sekä ruokailu sujuvat Miinalta mallikkaasti.

Miina on utelias ja ihmisrakas pikkukissa, jolta löytyy aina tarmoa ympäristönsä tutkimiseen. Miina on myös puhelias kissa, jolta ei uuvu uskallusta ilmaista omia mielipiteitään. Miina etsii omaa kotiaan siskonsa Lulan kanssa, koska kissasiskoksista on kotihoitajan luona muotoutunut hurmaava parivaljakko. Pentukissat myös hyötyvät toisen samanikäisen lajitoverinsa seurasta, sillä energiaa touhuamiseen riittää, eikä vanhempi kissa tai ihminen välttämättä pysyisi heidän vauhdissaan mukana!