Miina

Lisätty sivulle: 2012-08-09

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Miina
14.9.2012 MIINA SAI KODIN VANTAALTA

****

KUULUMISIA omasta kodista:

29.10.2012 Miina on kotiutunut meille alun arkuuden jälkeen hyvin. Lapset ovat tosin mielestänsä pelottavia ja niiden syliin ei kannata mennä. Meillä jo ennestään olleen Elmerin kanssa ovat varsinainen aisapari, matot saa suoristella monesti päivässä :D

Alusta asti ollut ripulikin ja oksentelukin on vihdoin selätetty. Ja vaikka ell:kin sen giardiaksi diagnosoi,rauhottui vatsa vasta kun kala jätettiin kokonaan pois ruokavaliosta, joten Neitonen on kala-allergikko.

Miina on hyvin päättäväinen jä määrittelee esim milloin häntä on sopiva rapsuttaa. Kovaääninen naukuminen ilmoittaa ruoka-ajasta :) Öisin nukkumapaikaksi kelpaa sängyn jalkopää taikka kainaloni. Todennäköisesti Miina tullaan näkemään joulukuussa Nummelassa kotikissanäyttelyssä.

****

NAARASPENTU, (syntynyt 23.5.2012)

21.8.2012 Miina alustavasti varattu.

14.8.2012 Uusia kuvia Miinalle lisätty. Miina on notkea ja melko utelias tunkemaan itseään omituisiin paikkoihin mitä kummallisimpiin asentoihin.

9.8.2012 Miina on kaunis ja leikkisiä nuori neiti joka etsii sisaruksiensa (Lenne, Elli, Nupsu) tavoin omaa kotia. Miinan on mahdollista matkustaa suomeen syyskuussa ja se steriloidaan ennen uuteen kotiin tuloa. Sisarusten emo on kaunis pitkäkarvainen nuori neiti nimeltä Kissa, joka niin ikään etsii kotia sivuillamme.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpennulle on myös tehty sienitesti. Kissanpennulla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissanpentu on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissanpentu luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa.