Miimu

Lisätty sivulle: 2016-12-08

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Miimu
14.1.2017 Miimu sai kodin Helsingistä.

***

Leikattu naaras, nuori aikuinen, kotihoidossa Helsingissä.

19.12.2016 Miimu on kotihoitopaikkaan kotiuduttuaan alkanut olemaan paljon kiinnostuneempi hoitopaikan koirasta. Miimu hakeutuu välillä koiran viereen nukkumaan ja muutaman kerran kotihoitaja on yllättänyt Miimun nuolemasta koiraa. Miimu yrittää myös välillä saada koiran leikkimään kanssaan. Valitettavasti hoitopaikan koira ei ymmärrä tätä vaanimista ollenkaan, vaan säikähtää ihan oikeasti. Miimun uudessa kodissa voisi siis hyvinkin olla kissoihin tottunut koirakaveri odottamassa.

12.12.2016 Miimu on kotihoitajansa mukaan hyvin mukava kissa, joka usein tulee makoilemaan samaan huoneeseen ja seurailemaan ihmisten puuhia. Kaivetessaan omaa rauhaa Miimu vetäytyy saunaan lauteille nukkumaan. Miimu ei pidä mekkalaa öisin, vaan tulee jossain vaiheessa yötä aina ihmisten viereen nukkumaan. Koirakaveri ei Miimua stressaa, mutta välillä koiralle pitää sähähtää ja muutaman kerran koira on saanut tassustakin, jos on säheltänyt ahtaassa paikassa liian lujalla vauhdilla Miimun ohi. Kiipeilypuut ovat olleet Miimulle varmaankin ihan uusi juttu ja niiden käyttöä Miimu on nyt harjoitellut hyvällä menestyksellä.

8.12.2016 Miimu on rento ja luottavainen nuori kissatyttö, joka suhtautuu vieraisiinkin uteliaan ystävällisesti. Miimu tykkää silityksistä ja nauttii harjailusta. Varsinaiseksi sylikissaksi Miimu ei kuitenkaan ainakaan vielä ole osoittautunut. Leikkiinkin neiti innostuu, erityisesti jos mukana on namien jahtausta tai piilottelua. Miimu tulee toimeen lapsien ja koirien kanssa, mutta ei ole näistä erityisen kiinnostunut.

Miimu etsii rauhallista kotia ainoana kissana. Miimu saapui Rekku Rescuen kotihoitopaikkaan löytöeläintalosta Etelä-Savosta vasta viime viikolla ja neiti on ollut hoitopaikassaan heti alusta asti seurallinen ja rento.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.